Dap Yapıdan Peşinatsız Azalan Taksitli Konut Kredisi

01/08/2018

Dap Yapı, konut sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı. Dap Yapı Teras Kule Kartal ve Dap İzmir projelerinde, peşinatsız, ara ödemesiz ve azalan taksitlerle ödeme planı sunuyor.

31-32 katlı iki bloktan oluşan Dap İzmir, 450 milyon lira yatırımla hayata geçiriliyor. Her biri balkonlu 707 konut ve ticari alanlardan meydana gelen projede daire fiyatları 324.000 TL'den başlıyor.

Bir Yıl Kira Garantisi

2017 yılında elde ettiği rekor konut satışı ile yoluna emin adımlarla devam eden DAP Yapı, İzmir’de hayata geçirdiği DAP İzmir ve Kartal’da metro istasyonuna yürüme mesafesinde yer alan Teras Kule’de geçerli kampanyada ayrıca 1 yıl kira garantisi de sunuyor. Dap Yapı ayrıca, Validebağ Konakları projesinde ise kampanya kapsamı dışında ayrıca yüzde 5 peşin, vade farksız senetle ödeme imkanı, peşinde yüzde 20 indirim + yüzde 10 KDV indirimi sunuyor. Validebağ özelinde %18 olan KDV, %8’e düştüğü için %10 KDV avantajını sınırlı süre devreye alındı.

Tüketicinin Yükünü Hafifletmek İçin

Yoğun talebi geri çevirmemek adına, peşinatsız, ara ödemesiz ve azalan taksitlerle ödeme kampanyasını devreye aldıklarını anlatan Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Konut sahibi olmak isteyenler için sürpriz yapmaya devam ediyoruz. Alıcı ve yatırımcılarımızın isteklerini geri çevirmemek, tüketicinin yükünü hafifletmek için yeni bir kampanya başlattık. Bu çerçevede peşinatsız, ara ödemesiz ve azalan taksitlerle ödeme fırsatı sunuyoruz. Dap İzmir özelinde bakacak olursak; projemizin konumlandığı bölge yakın gelecekte İzmir’in en değerli bölgesi haline gelecek ve yüksek prim yapacak” dedi. Teras Kule’de de gökyüzü bahçeleri gibi simgesel bir proje geliştirdiklerini hatırlatan Ziya Yılmaz, “Teras Kule’de bir yandan güneşlenme imkanı bir yandan da bahçe hayatı sunuyoruz. Bu projemizde peşinatsız, ara ödemesiz ve azalan taksitlerle ödeme fırsatının yanı sıra 1 yıl kira garantisi fırsatı da var” diye konuştu.

Kaynak: milliyet