Durbakayım: 2018 Kar Değil Ar Yılı

31/08/2018

İNDER, 100’ü aşan projeyle konut kampanyasında yer almaya devam ediyor. İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, “Amacımız alım gücü zayıflayan vatandaşlara sıcak bir yuva sağlamak” dedi.

“Türkiye İçin Kazanç Vakti” sloganıyla başlatılan yeni konut kampanyasına İstanbul İnşaatçılar Derneği’nden (İNDER) büyük destek geldi. 112 üyeden oluşan İNDER’de yaklaşık 30 firma, 100’ü aşan projeyle kampanyaya destek sağlamaya başladı.

Yüzde 10 İndirim

31 Ekim 2018’e kadar devam edecek olan yeni konut kampanyasıyla satış fiyatlarında yüzde 10 indirime gidildi, peşinat ödemesi de yüzde 10 olarak belirlendi. Kalan konut bedeli için ise banka kredisi ve kefalet aranmadan 120 ay boyunca %0.98 faiz imkanı sunuluyor.

2018’i Kar Yılı Değil Ar Yılı Olarak Görüyoruz

Dış odakların Türkiye üzerinde ekonomik baskısının olduğunu ifade eden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, “Bunu yine güç birliği yaparak aşacağımıza inanıyorum. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum önderliğinde başlatılan bu konut kampanyası ile sektördeki durgunluğu aşacağımızı düşünüyorum” dedi.

Ekonominin dinamosu inşaat sektörünün, daha önce olduğu gibi yine güçlü ve sağlıklı bir şekilde çalışmasını sürdüreceğini ifade eden Durbakayım, “2018’i ‘kâr’ değil ‘ar’ yılı olarak görüyoruz. Kampanya ile alım gücü zayıflayan vatandaşlarımıza sıcak bir yuva sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: konut haberi