Emlak Konut Kampanya Fiyatları

19/09/2018

Emlak konut projelerinde konut kampanyası kapsamında %10 indirim, %10 peşinat ile %0,98 faiz oranı fırsatları sunuluyor. Emlak Konut projelerinde konut fiyatları ne kadar?

Emlak Konut kampanya fiyatları 235.000 Türk Lirası ile 1 milyon Türk Lirası arasında değişiklik gösteriyor. Her bütçeye uygun ödeme planları ile sunulan projelerin bazılarının inşaatları halen daha devam ederken, bazılarının projeleri tamamlanmış ve satışa çıkmış durumda. Ön inceleme yapmak ya da Emlak konut online başvuru yapmak için internet sitesi üzerinden adınızı, soyadınızı, telefon numaranızı, mailinizi ve mesajınızı yazmanız yeterli oluyor.

Yüzde 10 İndirim ve %0,98 Faiz Oranı İmkanı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde başlatılan konut kampanyası ile vatandaşların uygun şartlarda ev sahibi olması hedefleniyor. Döviz kurlarının hareketlenmesi konut kredisi faiz oranlarında ciddi artışa neden oldu. Kredi kullanmak isteyenlere kredi onayı çıkmazken, mevcut kredileri olanlar ise taksitlerini ödeyemez duruma geldi. Bu kapsamda da bakanlık tarafından %0,98 faizle ve uygun ödeme planlarıyla Emlak konut kampanyaları sunuluyor.

Emlak Konut’un Kampanyadaki Projeleri

Emlak Konut GYO projesinde yer alan 12.000 bağımsız bölümün %25’in büyük kazanç sağlayacak kampanya günleri devam ediyor. Emlak Konut’un 38 projesinde geçerli olan kampanya, İstanbul, Ankara, Kocaeli, Konya, Denizli, Nevşehir ve Niğde’deki projeleri kapsıyor. Kampanyaya dahil olan projeler ise şu şekilde:

Avrupark Hayat, Büyükyalı, Cer İstanbul, Ebruli Ispartakule, Evora Denizli, Evvel İstanbul, Karat 34, Koordinat Çayyolu, Köy, Merkez Ankara, Nidapark İstinye, Nidapark Kayaşehir, Nidapark Küçükyalı, Ofis Karat Bakırköy, Semt Bahçekent, Tem 34, Temaşehir, Tual Adalar, Tual Bahçekent, Validebağ Konakları, Yeniköy Konakları İstanbul, Başkent Emlak Konutları, Gebze Emlak Konutları, Körfezkent Çarşı, Kuzey Yakası, Niğde Emlak Konutları, Nevşehir Emlak Konutları, Esenler Emlak Konutları, Avangart, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupark, İdealist Cadde, Sofa Loca, Alsancak, Evora İzmir, Düşlervadisi, Tual Artı, Tual Bizimmahalle.

Kaynak: gayrimenkuleks