Emlak Konut Kampanyasında Son Günler

04/12/2018

Emlak Konut’un 2018 yılında ikinci kez uyguladığı erken borç kapatma kampanyası kapsamında son haftaya girildi. Borcunun tamamını ya da bir kısmını %35’lere varan indirimlerle ödemek isteyen vatandaşlar için son günler.

Emlak Konut’un 2018’de ikinci kez uyguladığı erken borç kapatma kampanyası devam ediyor. Emlak Konut borcunu erken ödeyerek kapatmak isteyen vatandaşlara büyük indirim fırsatları sunuyor. Ayrıca kampanya kapsamında sadece borcun tamamının ödenmesi gerekmiyor. Borcunun bir kısmını da ödeyecek olan vatandaşlar içinde indirimler uygulanıyor.

Borcun Tamamını Kapatmayana da İndirim

Kampanya dahilinde kalan borcunun tümünü kapatan vatandaşlar %35 civarında indirim almış olacak. Bunun ile beraber borcunun yalnızca bir kısmını ödeyecek olan vatandaşlarım da faydalanabileceği bu kampanyada, borcun %75’inin kapatılması halinde %26,5 civarında, %50’sinin kapatılması halinde %17,50 civarında ve %25’inin kapatılması halinde ise %7,75 civarında indirimden faydalanmalarına olanak sağlanmaktadır.

Cuma Son Gün

Emlak Konut’un erken borç kapatma kampanyasının başvuruları 7 Aralık Cuma günü son buluyor. Başvurular Emlak Konut GYO online işlemler sayfasında yapılıyor.

Kaynak: KrediPazarı