Emlak Konut Kuzey Yakası Ofisleri

24/07/2018

Emlak Konut G.Y.O. A.Ş. güvencesiyle İstanbul Başakşehir'de hayat bulan Kuzey Yakası Ofisleri Projesi İstanbulluların hayatına değer katmaya hazırlanıyor.

Yatay ofis konseptini sunan Kuzey Yakası Ofisleri parklar içerisinde huzurlu ve aktif bir iş yaşamı müjdeliyor. İstanbul’a yakışan yemyeşil bir alan üzerinde geliştirilen Kuzey Yakası’ndaki doğayla iç içe akıllı ofislerin satışları hızla devam ediyor.

50 dükkân ve 350 adet ofisi de içinde barındıran yaklaşık 350 dönüm araziye kurulu Başakşehir Kuzey Yakası Projesi yatırımcıların ve İstanbul halkının yeni gözdesi oldu.

Üçüncü köprü ve üçüncü havalimanına yakın mesafede bulunan Kuzey Yakası projesi içerisinde ofisler ve ticari alanların yanı sıra; otel, spor kompleksi, konser salonu, sosyal tesisler, çocuk alanları ve hayvanat bahçesi, AVM gibi faaliyet alanlarının dışında bir de içerisinde dünya metropollerinde örneklerine rastlanan devasa bir şehir parkı yer alıyor.

Kuzey Yakası Ofisleri Fiyatları ve Ödeme Koşulları

Kuzey yakası Ofisleri Projesinde en düşük fiyatlı ofis 37,42 m2 ile en düşük brüt m2 hacmine sahip olup 356.000 TL’den satışa sunuluyor. En yüksek fiyatlı ofis ise 747,71 m2 ile en yüksek brüt m2 hacmine sahip olup, 16.539.000 TL’den satışa sunuluyor. Emlak Konut Kuzey Yaka Ofis Projesi için ödeme olanaklarında ilk seçenek %20 peşin ve 60 ay vadeli 0 faiz kampanyası oluyor. Diğer bir cazip kampanya ise %30 peşinat ve 120 ay vade için %0.50 faiz oranı olarak sunuluyor.

Kaynak: KrediPazarı