Emlak Konut Projelerinde Konut Kredisi Faizleri Yüzde 0.95’ İndi

02/07/2019

Emlak Konut işyeri ve konut projeleri için konut kredisi faiz oranlarını 5 yıl vadeye kadar sıfırlarken, 10 yıl vadede ise %0.95’e indirdi.

Emlak Konut uyguladığı konut kredisi kampanyası kapsamında 60 ay vadeli satışlarda faizsiz ve vade farksız olarak konut kredisi kullandırırken 120 ay vadeli satışlarda bankaların konut kredisi faiz oranlarının oldukça altında olan %0.95 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.

Ayrıca Emlak Konut tüm projelerinde geçerli peşin alımlarda %30 indirim fırsatı sunuyor.

Emlak Konut’un konut kredisi kampanyası güncel olarak İstanbul’da, Bahçekent Emlak Konutları, Bahçekent Flora, Batışehir, Bulvar İstanbul, Dumankaya Miks, Başakşehir Evleri, Ispartakule, Esenler, Maslak 1453, Nidakule, Unikonut Ispartakule ve Stüdyo 24 projelerinde kullanılabiliyor. Emlak konut kampanyası İstanbul haricinde Kocaeli Körfezkent ve Nevşehir Emlak Konut projeleri içinde faiz kampanyasını uyguluyor.

Emlak Konut, Kocaeli Körfezkent Çarşı ve İstanbul Kuzey Yakası Ofisleri projelerinde de geçerli olmak üzere 350 bin TL’den başlayan satış fiyatlarıyla faizsiz ya da %0.95 faiz oranıyla konut kredisi kampanyasından faydalandırıyor.

Emlak Konut Kredi Kampanyası Hesaplama

Emlak Konut projeleri için 250.000 TL tutarda 120 ay vadeli %0.95 faiz oranı ile konut kredisi hesaplama gerçekleştirildiğinde kredinin aylık ödeme miktarı 3.500 TL oluyor. Kredinin vade sonunda toplam gerisi ise 420.000 TL' ye karşılık geliyor.

Kaynak: KrediPazarı