Emlak Konut’tan Stok Açıklaması

08/11/2018

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yazılı bir açıklama yapan Emlak Konut, stoklarla ilgili bir envanter çalışmaları olduğunu, bunun haricinde herhangi bir çalışmaları olmadığını bildirdi.

Gayrimenkul sektörünün önde gelen sivil toplum kuruluşları (STK) statüsündeki Gyoder, Konutder ve İnder temsilcilerinin üyelerine gönderdiği yazılı bilgilendirmede, Emlak Konut’un firmaların stoklarını satın alacağına yönelik değerlendirme haberinin basında yer alması üzerine bir açıklama yapma gereği duyduklarını belirten Emlak Konut GYO idarecileri KAP’a yazılı bir açıklama göndererek yapılan çalışmaların ilgili kurumlarla birlikte yapılan bir envanter çalışması olduğu ve bunun dışında herhangi bir çalışmasının yapılmadığını bildirdi.

Emlak Konut’tan KAP’a gönderilen yazıda şu ifadeler yer aldı:

“Ülkemizdeki tamamlanmış bağımsız bölümlerin tespitine ilişkin sektör temsilcileri Konutder, Gyoder, İnder ve Emlak Konut tarafından bir envanter çalışması yapılmaktadır. Bu çalışmaya yönelik olarak kamuoyunda çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Şirketimizce bu haberlerde belirtilen iş ve işlemlere ilişkin bir çalışma bulunmamaktadır”

Kaynak: Emlak Dream