Emlak Konut’tan Yeni Kampanya

03/09/2018

"Türkiye İçin Kazanç Vakti" kampanyasına 12.000 konutla katılan Emlak Konut GYO'nun, yeni kampanya için kolları sıvadığı belirtildi.

Emlak Konut’un 33 proje ile katıldığı ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ konut kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Firmanın projeleri büyük talep görürken, satışa çıkarılan konutların tükenmek üzere olduğu bilgisi verildi.

Hedef 250 Bin Konut

Yurtiçi gayrimenkul sektörüne yön veren öncü kuruluşu Emlak Konut, konut ve ticari ünite sayısını, 2023 yılı sonuna kadar 250.000 çıkarmayı hedefliyor. Dünyadaki sayılı gayrimenkul yatırım ortaklıkları arasına girme hedefindeki Emlak Konut, ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’nin yanında yeni ve büyük bir kampanyaya daha başlamaya hazırlanıyor.

Emlak Konut Genel Merkezi, İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanındaki marka projelerindeki daireleri satın almak isteyenlerce ziyaret edilmeye başlandı. Kampanya açıklandıktan sonra ilk 24 saatte 500.000’i aşkın kişinin ziyaret ettiği internet sitesindeki yoğunluk aynı şekilde devam ederken, Genel Merkez’in telefonlarını adeta kilitlendi. Binlerce kişi de talep formu doldurdu.

Türkiye İçin Kazanç Vakti

‘Türkiye için kazanç vakit’ kampanyasında önemli avantajlar sunuluyor. 2 ay süreyle yaklaşık 400 projede 10 yıl vadede konut kredisi faiz oranı %0.98 olarak belirlendi. Peşinatı %10’a çeken firmalar liste fiyatı üzerinden %10 indirim de yaptı. Peşinatı döviz ya da altın bozdurarak ödemek isteyenlere de garanti verildi. Eğer kur yükselirse vatandaşın zararı karşılanacak. Kampanyaya 33 projede 12.000 konutla katılan Emlak Konut’un kampanya dahilindeki 12.000 konutun tükenmek üzere olduğu aktarıldı.

Kaynak: emlak dream