Emlak Konut’un İndirimli Borç Kapatma Kampanyası Devam Ediyor

21/11/2018

Emlak Konut 2018 yılı için ikinci defa erken borç kapatma kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında borcunun tamamını yada bir kısmını kapatmak isteyen vatandaşa büyük indirimler uygulanıyor.

Emlak Konut, 2018 yılında uygulanan ikinci borç ödeme kampanyası devam ediyor. Daha önce Emlak Konut’tan ev satın alıp kalan borcunun tümünü ödemek isteyen vatandaşlar için %35 indirim uygulanacak olan bu kampanyaya toplamda 65 adet konut projesi yer alıyor.

Emlak Konut’un dev indirim kampanyasında İstanbul, Ankara, İzmir dahil 10 şehirdeki 65 farklı projeyi kapsıyor. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş., vatandaşlar için bu sene daha önce TOKİ’nin uyguladığı gibi sene içinde ikinci kez erken ödeme kampanyasına gitti. Emlak Konut GYO aracılığı ile daha önce gayrimenkul yatırımı yapan ya da konut sahibi olan vatandaşlar, 2018 ikinci erken ödeme kampanyasına özel indirim olanaklarından faydalanabilecek.

Borcun Tamamını Kapatmayana da İndirim

kampanya dahilinde kalan borcunun tümünü kapatan vatandaşlar %35 civarında indirim almış olacak. Bunun ile beraber borcunun yalnızca bir kısmını ödeyecek olan vatandaşlarım da faydalanabileceği bu kampanyada, borcun %75’inin kapatılması halinde %26,5 civarında, %50’sinin kapatılması halinde %17,50 civarında ve %25’inin kapatılması halinde ise %7,75 civarında indirimden faydalanmalarına olanak sağlanmaktadır.

Son Başvuru 7 Aralık

Başvuruların 7 Aralık 2018 tarihine kadar süreceği Emlak Konut GYO erken ödeme kampanyası için başvurular Emlak Konut GYO online işlemler kısmından yapılıyor.

Kaynak: KrediPazarı