Emlak Konut İndirimli Erken Ödeme Kampanyası Başlattı

08/11/2018

Emlak Konut indirimli erken ödeme kampanyası başlattı. Emlak Konut, borcunun tamamını yada bir kısmını erken kapatmak isteyen vatandaşlara özel indirimler uyguluyor.

Emlak Konut GYO, 2018 yılı için borç ödeme kampanyasına start verdi. Konu ile alakalı elde edilen bilgilere göre, daha önce Emlak Konut’tan ev satın alıp kalan borcunun tümünü ödemek isteyen vatandaşlar için %35 indirim uygulanacak olan bu kampanyaya toplamda 65 adet konut projesi dahil edildi. İşte Emlak Konut’un dev indirim kampanyasında İstanbul, Ankara, İzmir dahil 10 şehirdeki 65 farklı projeyi kapsıyor.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş., vatandaşlar için yeni bir kampanyaya imza attı. Emlak Konut GYO aracılığı ile daha önce gayrimenkul yatırımı yapan ya da ev sahibi olan vatandaşlar, erken ödeme kampanyası sayesinde indirim olanaklarından faydalanabilecek.

Bugünden İtibaren İndirimler Başladı

Bugün itibari ile başlayan kampanya dahilinde kalan borcunun tümünü kapatan vatandaşlar %35 civarında indirim almış olacak. Bunun ile beraber borcunun yalnızca bir kısmını ödeyecek olan vatandaşlarım da faydalanabileceği bu kampanyada, borcun %75’inin kapatılması halinde %26,5 civarında, %50’sinin kapatılması halinde %17,50 civarında ve %25’inin kapatılması halinde ise %7,75 civarında indirimden faydalanmalarına olanak sağlanmaktadır.

Son Başvuru 7 Aralık

Başvuruların 7 Aralık 2018 tarihine kadar süreceği Emlak Konut GYO erken ödeme kampanyası için başvurular Emlak Konut GYO online işlemler kısmından yapılıyor.

Kaynak: Gayrimenkuleks