En Uygun Borç Transfer Kredisi Ne Kadar?

12/03/2020

Bankalar başka bankalardan çekilen kredileri transfer ederek daha düşük faizlerle yapılandırmak için bir biri ile yarışıyor. En düşük borç transfer faizi %0.89’a kadar düştü.

Faiz oranlarının düşmesi ile bankalar birbiri ile yarışır hale geldi. Daha önce başka bankalardan çekilmiş kredileri transfer ederek daha düşük maliyetlerde yeniden yapılandırmak için bankalar pek çok teklifler sunuyor.

TEB’in borç transferi kredisi faiz oranları düştü. Banka hoş geldin faizli transfer ürünü dahilinde %0.89 faizle ihtiyaç kredisi kullandırmaya başladı. Söz konusu faizden yararlanmak için TEB ile daha önce çalışmamış olmak ve iyi bir kredi puanına sahip olmak gerekiyor.

Bankadan 5 yıla kadar kullanılabilen krediye başvurular sadece CEPTETEB uygulaması üzerinden kabul ediliyor. Kredinin masraflar dahil şekilde yıllık maliyet oranı %13 seviyesinde yer alıyor.

TEB Transfer Kredisi Hesaplama

TEB’in uyguladığı piyasadaki en düşük faiz oranlı ihtiyaç kredisi ürünü üzerinden 10.000 TL tutarda ve 5 yıl vadeli ihtiyaç kredisi hesaplama yapıldığıda kredinin aylık ödemeleri 226 TL oluyor. Kredinin toplam ödemesi ise 13.500 TL’ ye karşılık geliyor.

Kaynak: KrediPazari