En Uygun İhtiyaç Kredisi Hangi Bankada?

20/02/2020

Kamu bankaları hafta başında ihtiyaç kredisi faizlerinde bir indirim daha gerçekleştirdi. Fakat özel bankalar daha uygun teklif sunmaya devam ediyor. En uygun ihtiyaç kredisi hangi bankada?

Kredi faiz oranlarındaki indirimler daha da hızlandı. İhtiyaç kredisi faizleri son haftalarda ardı ardına düşmeye başladı. Kamu bankaları da hafta başında kampanyalı ihtiyaç kredisi faizlerini %1’in altına çektiğini duyurdu.

En Uygun İhtiyaç Kredisi Faizi

İhtiyaç kredisinde güncel olarak en düşük faiz oranı %0.89 olarak uygulanıyor. Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) ilk defa banka ile tanışan müşterilerine özel olarak Hoş Geldin Kredi ürünü kapsamında %0.89 faizle kredi sunuyor.

Ayrıca QNB Finansbank da her türlü nakit ihtiyacına yönelik olarak üç ay ödemesiz dönem fırsatı ile beş yıl vadeye kadar %0.89 faizle ihtiyaç kredisi kullandırıyor.

İhtiyaç Kredisi Hesaplama

En uygun faiz üzerinden 5 yıl vadede 15.000 TL tutarda ihtiyaç kredisi hesaplama gerçekleştirildiğinde kredinin aylık taksitleri 340 TL’ ye geliyor. Toplam geri ödemesi de beş yıl sonunda 20.400 TL oluyor.

Kaynak: KrediPazari