Esnaf ve KOBİ'lere Taksitli Kredi

05/03/2018

Garanti Bankası, esnaf ve KOBİ’lerin bahar aylarını daha güçlü karşılaması amacıyla ticari taksitli kredi kampanyası başlattı

1-31 Mart tarihleri arasında geçerli olacak Garanti Bankası Bahar Kampanyası kapsamında, %1,48'den başlayan kredi faiz oranlarıyla 48 aya varan vadelerle kredi başvurusu yapılarak kredi kullanılabiliyor. Baharı erken yaşamak isteyen esnaf ve KOBİ'ler ayrıca, Garanti Bankası şubelerinden kredi başvurusu yapabiliyor.

Garanti Bankası Esnaf ve KOBİ'nin Yanında Olmaya Devam Ediyor

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cemal Onaran, “Garanti Bankası olarak, esnaf ve KOBİ'lerimizin ihtiyaçlarına en uygun çözümlerle cevap vererek hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyoruz. Uygun kredi faiz oranları ve vadelerle kullanılabilen Bahar Kredisi ile başta vergi ödemeleri olmak üzere, ödemelerin arttığı yılın bu döneminde, esnaf ve KOBİ'lerimize finansal açıdan destek oluyoruz. Müşterilerimizin artan ihtiyaçlarını kolayca karşılayabileceği kampanyamız KOBİ'lerin nakit sıkıntısı çekmeden ticari faaliyetlerine devam etmesine de katkı sağlayacak. Finansal ihtiyaçlarına cevap veren kredi kampanyalarımızla esnaf ve KOBİ'lerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Kaynak: Sözcü Gazetesi