FinansBank Kredileri Başvuru Detayları

25/06/2018

QNB Finansbank her türlü kesimden olan ticari ve bireysel müşterileri adına pek çok kredi ve kredi kartı ürünleri sağlıyor. Finansbank’ın, söz konusu müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda hazırladığı hizmet ve ürünlerler nelerdir?

QNB Finansbank her türlü kesimden olan ticari ve bireysel müşterileri adına pek çok kredi ve kredi kartı ürünleri sağlıyor. Söz konusu bu müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda bu hizmet ve ürünlerden faydalanabilmeleri için QNB Finansbank kredi başvurusunda ya da kredi kartı başvurusunda bulunmaları gerekiyor.

QNB Finansbank’ın müşterilerinin nakit ihtiyacını karşılayabilmek adına çeşitli ürünler sunuyor. Kurum tarafından kredi olarak hem ticari, hem de bireysel müşteriler için maddi durum ve ihtiyaçlarına göre çeşitli ürün ve hizmetler hazırlıyor. Örneğin; bireysel müşterilerine özel konut kredisi, ihtiyaç kredisi, ek hesap, taşıt kredisi ve hazır kredi gibi kredi ürünlerinin yanı sıra, ticari krediler olarak da KOB, kurumsal ve ticari krediler de kullandırıyor. Üstelik bahsi geçen bu krediler kendi içlerinde de ihtiyaca göre çeşitlilik sunuyor.

Yine bu doğrultuda bireysel ve ticari müşteriler için pek çok kredi kartı ürünü hazırlayan QNB Finansbank, bireysel müşterilerine özel CardFinans’ın çeşitli kredi kartlarını sunarken, ticari müşterileri için CardFinans KOBİ, CardFinans TarımKart ve Corporate gibi kredi kartı ürünleri sunmaktadır.

QNB Finansbank Kredi Başvurusu

Bireysel müşterilerin QNB Finansbank kredi başvurusunda bulunabilmeleri için bir takım gerekli belgelere ihtiyaç duyuluyor. Kredi başvurusunda bulunacak olan kişinin öncelikle başvuru kanallarından herhangi birine bizzat müracaat etmesi gerekiyor. Bu kapsamda bireysel müşterilerden T. C. kimlik numarası, kimlik bilgileri, gelir durumunu gösteren bir belge ya da maaş bordrosu, çekilecek krediye göre ipotek edilecek taşınmazın tapusu, kefalet talep edildiğinde kefil talep ediliyor.

Ticari kredilerde ise çekilecek olan krediye göre başvuru şartları ve talep edilen belgeler değişiklik gösteriyor. Örneğin; tarım kredisi çekmek isteyen bir çiftçiden nüfus cüzdanı fotokopisi, çiftçilik belgesi, çiftçi kayıt sistemi belgesi (ÇKS belgesi), varsa temlik sözleşmesi ve üreticinin diğer gelir – gider belgesi, firma ya da şahıstan temin edilecek olan üreticinin alacağının miktarı ve tarihini gösteren belge ve şubede gerekli görülebilecek belgeler talep ediliyor.

QNB Finansbank Konut Kredisi

QNB Finansbank konut kredisinde de müşterilerine avantajlar yaratmaya devam ediyor. Artan taksitli konut kredisi paketiyle 120 aya kadar vade seçeneği ve %1.39 konut kredisi faiz oranı uyguluyor. Finansbank Artan Taksitli Konut Kredisi kapsamında, taksitlerinizi gelirinize göre ayarlayabilme ve toplam faiz ödemelerini azaltabilme imkanı sunuyor. Finansbank Artan Taksitli Konut Kredisi şartları ise;

Kredinizi TL cinsinden kullanabilirsiniz.

Kredinizi 180 aya kadar vadelendirebilirsiniz.

Sabit faiz oranı ile ödemelerinizin tutarını öngörebilirsiniz.

Satın alacağınız konutun eksper değerinin en fazla %80'ine kadar kredi kullanabilirsiniz.

Sadece tapu üzerinde konut tipi "mesken" alımı amacıyla ve gerçek kişiler tarafından kullanılabilir.

Sabit faizli kredilerde kredi taksitlerinin bir ya da birden fazlasının erken ödenmesi talep edildiğinde, kalan vade 36 ayı aşmıyorsa ödenen anapara tutarının %1'ini, 36 aydan fazla ise %2'sini geçmeyecek tutarda masraf tahsil edilir.

Kamu ve Özel Bankaların sunmuş olduğu konut kredisi kampanyaları ve faiz oranları arasından en avantajlı olana bulmak, karşılaştımalı olarak tüm bankaların konut kredisi fırsatlarını görmek için konut kredisi hesaplama yapabilirsiniz.

Kaynak: KrediPazarı