Finansbank'tan Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi

06/05/2013

Finansbank'ın başlattığı düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası ile "Vakti Geldiyse, Nakdi Cebinde!" sloganıyla her ihtiyaca özel, hızlı, kolay ve müşteri odaklı kredi fırsatı sunuyor.

Finansbank'ın başlattığı düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası ile "Vakti Geldiyse, Nakdi Cebinde!" sloganıyla her ihtiyaca özel, hızlı, kolay ve müşteri odaklı kredi fırsatı sunuyor. İhtiyaç kredilerinde müşteri odaklı bankacılık anlayışı ile ön plana çıkan Finansbank, yeni ihtiyaç kredileri imaj kampanyasıyla, her ihtiyaca uygun birbirinden avantajlı kredi ürünleriyle tüketicilere, yepyeni fırsatlar sunuyor.

'Vakti Geldiyse, Nakdi Cebinde!' sloganı ile sunulan kampanyadan aylık %0,49 ihtiyaç kredisi faiz oranıyla yararlanılabiliyor. Alması kolay, ödemesi kolay ihtiyaç kredisi, günde 2 TL'den başlayan artan taksitlerle 5,000 TL, dosya masrafsız gibi her tercihe uygun ihtiyaç kredisi ürünlerini her kesimden müşteriye hitap ediyor. T.C. kimlik  numarası ile hemen kredi ön değerlendirmesinin yapılabildiği kredi talepleri için ön onay alan müşteriler, şube değerlendirmesinin ardından gün içinde kredilerini kolayca kullanabiliyorlar.

Kaynak: Kredidünyası