FinansBank’tan Konutun Tamamına Kredi

05/07/2018

QNB FinansBank 180 ay vadeye kadar %1.46 faiz oranı ile konutun ekspertiz değerinin tamamına konut kredisi kullandırıyor.

QNB FinansBank peşinatsız % 100 Konut Kredisi ile hem sahip olunan evi hem de satın alınacak olan evi teminat göstererek yeni evi için ekspertiz değerinin %100'ü değerinde kredi kullanma fırsatı sunuyor. Peşinat sıkıntısı yaşayanlar aldıkları konutun dışında başka bir konut daha ipotek göstermesi koşulu ile peşinat ödemeden konutun tamamına konut kredisi kullanabiliyor.

QNB FinansBank 180 aya kadar %1.46 faiz oranı ile konutun tamamına konut kredisi kullandırıyor. Örnek olarak FinansBank’ın ilgili konut kredisi ürününden 100.000 TL konut kredisi kullanıldığında 120 ay vade için aylık ödeme rakamı 1.771,07 TL oluyor. 100.000 TL için 60 ay vadeli kullanıldığında ise aylık ödeme 2.513,30 TL oluyor. FinansBank konut kredisi ürününün kullanımında ortaya çıkan sigorta ve ek masraflar toplam 1.231,00 TL tüketiciden tahsil ediyor.

Nasıl Başvuru Yapılır?

QNB Finansbank konut kredisine web sayfası üzerinden veya FinansBank şubelerinden başvuru yapılabiliyor. Başvuru için istenilen belgeler; Başvuru işlemleri aşağıdaki belgeleri hazır ederek hızla sonuçlandırılabiliyor. Satın alınacak konutun tapu fotokopisi Kimlik Belgesi (Nüfus Cüzdanı) Güncel tarihli herhangi bir fatura Maaş bordrosu veya gelir belgesi

Bankaların güncel konut kredisi faiz oranalırını vade sürelerini ve ödeme planlarını KrediPazari.com’a özel kampanyalarla karşılaştırmalı olarak görmek için konut kredisi hesaplama yapılabilir.

Kaynak: KrediPazarı