Firma Kampanyalarında Konut Kredisi Faizleri Yüzde 0.59’a Düştü

21/01/2020

Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Küçükyalı ve Nidapark İstinye projelerinde 120 ay vadeye kadar konut kredisi faiz oranını %0.59’a indirdi. Buna ek olarak 120 ay %0,59 faiz oranı seçeneğini seçen kişiler daire satış fiyatı üzerinden %15 indirim hakkı da kazanıyor.

Konut faiz oranlarının düşmesi, faiz indirimleri gibi adımlarla sektörün tekrar hareketlenmeye başladığını ve pozitif rüzgarlar estiğini belirten Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu; “Merkez Bankası’nın faiz oranını düşürmesiyle birlikte biz de yıla hızlı bir başlangıç yaptık. Sektörde bir ilke daha imza attık ve faiz oranını %0.59’a düşürdük.

Projelerimizden ev sahibi olmak isteyenlere en uygun ödeme koşullarını sunuyoruz. 120 ay %0,59 faiz oranı seçen müşterilerimiz daire satış fiyatı üzerinden %15 de indirim kazanıyorlar. Yatırım yapmak için çok uygun bir dönem. Atılan tüm bu adımların sektörümüzü daha iyi bir noktaya getireceğine inanıyorum” dedi.

Bugüne kadar gerçekleştirdikleri tüm projelerinde her zaman sektör ve müşterileri için en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirten Tahincioğlu; “60 yılı aşan tecrübemiz ile sağlamış olduğumuz güveni daha da sağlamlaştırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ayrıcalıklı, nitelikli ve sektörde daha önce uygulanmamış ya da ince detaylarda önceki örneklerinden ayrışan projeler yapmaya devam ediyoruz. 2020 yılında da bu vizyonla hareket edeceğiz.

Küçükyalı ve İstinye’deki inşaatlarının proje planına uygun olarak ilerlemekte olduğunu kaydeden Tahincioğlu; “Bu projelerimize ek olarak Kağıthane’de Şişli Beşiktaş Beyoğlu ve Eyüp’e komşu olan Nidapark Ayyıldız projemizin de inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Yatay mimarisi ile dikkat çeken projemiz için de peşin alımlar da %20 indirim ve 24 ay sıfır faizli ödeme imkanları bulunuyor” diyerek açıklamalarını tamamladı.

Kaynak: Emlak Dream