Garanti Bankası Bayram Kredisi Kampanyası ile Avantajlı Faiz Oranlı Kredi Seçenekleri Sunuyor

08/06/2018

Garanti Bankasının sunduğu bayram kredisi kapsamanda, tüketiciler %1,49’dan baslayan faiz oranları ve 48 aya varan vade fırsatıyla ihtiyaç kredisi kullanabiliyor

Garanti Bankasının sunduğu bayram kredisi kapsamanda, tüketiciler %1,49’dan baslayan faiz oranları ve 48 aya varan vade fırsatıyla ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. Bayram kredisi fırsatından yaralanmak isteyen tüketiciler, Garanti Bankasının şubeleri ve çağrı merkezlerinin haricinde Garanti Bankasının internet sitesinden ve Garanti Cep uygulamasından da başvuru yapabiliyor.

Bayram Kredisi hakkında bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten, “Her bayram öncesi olduğu gibi, farklı ihtiyaçların ortaya çıktığı, yaz tatili planlarının da yapılmasıyla, harcamaların arttığı bir dönem geliyor. Garanti olarak, müşterilerimizin artan ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilmesi için, hazırladığımız ihtiyaç kredisi kampanyamızı, bu bayram da tekrarlıyoruz. Müşterilerimizin, 48 aya varan vadelerle, bütçelerine en uygun ödeme planını seçerek, Ramazan Bayramı ve yaz tatillerini keyifle geçirmelerini amaçlıyoruz” dedi. Akten, kolaylıkla başvuru oluşturulabileceğini vurgulayarak “Garanti’nin Bayram Kredisi’ne tüm kanallarımızdan kolayca ve çok hızlı şekilde başvuru yapabilir, bayrama özel kampanyamızdan hemen yararlanabilirler” dedi.

Bayram kredisi fırsatı kapsamında, 48 ay vade ile 75.000 TL kredi kullanan tüketicinin aylık ödemeleri kredi hesaplama yapıldığında 2.340 TL’ye karşılık geliyor. 75.000 TL için 48 ay vadeli çekilen kredinin tüm masraflar dahil toplam geri ödemesi 112.755 TL oluyor.

 

Kaynak: Finans Gündem