Garanti Bankası Konut Kredisi Oranları

17/10/2018

Garanti Bankası konut kredisi kapsamında farklı bütçelere yönelik birçok konut kredisi ürünü sunuyor. KrediPazari.com, Garanti Bankasının konut kredisi faiz oranlarını ve konut kredisi ürünlerinin detaylarını araştırdı.

Garanti Bankası konut kredisi ürünleri kapsamında birçok farklı ihtiyaç ve isteğe yönelik konut kredisi ürünleri sunuyor. Bu ürünler; Özel Ödemeli Mortgage, Ara Ödemeli Mortgage, Azalan Taksitli Mortgage, Artan Taksitli Mortgage, Değişken Faizli Mortgage ve Evini Gösterene Mortgage gibi ürünler sabit veya değişken faiz ya da ipotek durumuna göre farklılık gösteriyor.

Garanti Bankası Konut Kredisi Faizleri

Garanti Bankası konut kredisi kapsamında %2.55’den başlayan faiz oranları sunuyor. Garanti Bankası faiz oranları konut kredisi ürünü dahilindeki sigortalar ve müşterinin kredi notuna göre değişkenlik gösteriyor. Garanti Bankası en yüksek %2.80 konut kredisi faiz oranı uyguluyor.

Garanti Bankası Konut Kredisi Hesaplama

Garanti Bankası konut kredisi ürünü kapsamında masraflar hariç en düşük faiz oranı olan %2.55’den 100 bin TL 120 ay vadeli konut kredisi hesaplama yapıldığında aylık ödemeler 2 bin 680 TL oluyor. Toplam ödeme miktarı ise 321 bin 672 TL’ye varıyor.

Garanti Bankası Konut Kredisi Masrafları

Garanti Bankası kredi ürünü dahilinde ortalama 620 TL ekspertiz ücreti, 180 TL taşınmaz rehin ücreti ve 100 bin TL’lik kredi için 500 TL kredi tahsis ücreti talep ediyor.

Kaynak: KrediPazarı