Garanti Bankası’ndan Bayram Kredisi Kampanyası

20/05/2019

Garanti Bankası, müşterilerinin ramazan bayramı öncesi artan ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacıyla uzun vade seçenekleri ve uygun faiz oranları ile Bayram Kredisi kampanyası düzenledi.

Garanti Bankası ramazan bayramına özel 60 aya varan vadeler ve uygun koşullarla kredi sunuyor. Konu hakkında açıklama yapan Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten, banka olarak, müşterilerinin bayram öncesi artan her türlü ihtiyaçlarını karşılamaları için kampanya düzenleyerek onların yanında olmak istediklerini belirtti.

Çalışan, esnaf ve emekli dahil tüm müşterilerinin bu dönemde oluşacak ihtiyaçlarına çözüm bulmak amacıyla uygun faiz oranlarıyla 60 aya varan vade seçenekleri sunduklarını aktaran Akten, "Müşterilerimiz, diledikleri kanaldan ihtiyaç kredisine hızlı ve kolayca başvurabilir, şubeye gitmeden hesaplarına aktarılan krediyi hemen kullanmaya başlayabilir. Garanti olarak tüm özel günlerde olduğu gibi bayram döneminde de müşterilerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Garanti Bayram Kredisi Faiz Oranları

Garanti Bankası bayram kredisi kampanyası kapsamında 60 ay vadeye kadar %2.19’dan başlayan faiz oranları sunuyor. Garanti Bankası 15.000 TL’ ye kadar kredilere %2.34, 25.000 TL’ ye kadar kredilere %2.30, 50.000 TL’ ye kadar kredilere ise %2.19 kredi faiz oranı uyguluyor.

Garanti Bayram Kredisi Hesaplama

Garanti Bankası’ndan 50.000 TL tutarda 60 ay vadeli bayram kredisi kredi hesaplama yapıldığında aylık taksitler yaklaşık 1.500 TL oluyor. Kredinin toplam ödemesi ise 90.000 TL’ ye geliyor.

Kaynak: KrediPazarı