Gurbetçilere Türkiye'de Konut Sahibi Olma Fırsatı

25/10/2018

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Emlak Konut ve konut sektörünün öncü firmaları ile Almanya’da yaşayan gurbetçilerimize yönelik konut satış organizasyonları düzenliyor.

Türkiye için Kazanç Vakti sloganlı tarihi konut kampanyası kapsamında aralarında Emlak Konut GYO, KİPTAŞ, Sur Yapı, Artaş İnşaat, Nef, Kuzu Grup, Teknik Yapı ve Gap İnşaat’ın bulunduğu firmalar Almanya turnelerine başladı. Kampanyanın son günlerinde fırsatlarla gurbetçi vatandaşlarımıza buluşturuldu. Yurtdışı konut satış etkinlikleri Köln şehrinde devam edecek.

İlk Organizasyon Berlin’de Gerçekleşti

Emlak Konut ve çok sayıda sektörün öncü konut firmalarının bulunduğu etkinlik iki gün sürdü. İki gün içinde gurbetçi vatandaşlarımız Türkiye’den 80 Milyon TL’lik konut alımı yaptı. Yurtdışı buluşmalarının bir sonraki durağı 27-28 Ekim tarihlerinde Almanya’nın Köln şehrinde yapılacak.

Kampanya kapsamında yurtdışında yaşayan vatandaşlarımıza da %0.98 konut kredisi faiz oranı, %10 peşinat ve %10 indirim oranları sunuldu. Kampanyadan yararlanan gurbetçi vatandaşlar etkinlikten ve fırsatlardan oldukça memnun olduklarını belirtti.

Kaynak: KrediPazarı