Halkbank Canım Evim Konut Kredisi

13/03/2013

Halkbank Canım Evim Konut Kredisi kampanyasının cazip faiz oranları, bütçeye uygun vade ve ödeme seçenekleri, tüketicilere hayalllerdeki eve sahip olma fırsatı sunuyor

Halkbank’tan Hayallerindeki Eve Kavuşmak İsteyenlere Özel Konut Kredisi

Halkbank Canım Evim Konut Kredisi kampanyasının cazip faiz oranları, bütçeye uygun vade ve ödeme seçenekleri, tüketicilere hayalllerdeki eve sahip olma fırsatı sunuyor.

Kredidunyasi.com tarafından edinilen bilgilere göre özel indirimler sunan kampanya kapsamında, taksit ödemeleri ister aylık ister üçer aylık dönemlerde yapılabiliyor, istenildiğinde gelire paralel serbest ödeme seçenekleri de tercih edilebiliyor.

Konut Kredisi Hesaplama

Canım Evim Konut Kredisi kampanyası kapsamında 120 aya varan vadelerle kredi kullanılabiliyor. Dosya ücretinin 1.000 TL olarak sabitlendiği kredide 60 ay vadede % 0.76 konut kredisi faiz oranı ile kullanılacak kredinin taksiti, konut kredisi hesaplama ile ayda 2.082 TL'ye, toplamda ödenecek faiz ise 24.900 TL'ye, aylık toplam maliyet oranı % 0.84'e, yıllık toplam maliyet ise % 10.04'e karşılık geliyor.

Aynı kampanyadan kamu çalışanları ve ve maaş müşterileri 0.01 puan indirimle yararlanabiliyor.

Aylık ve yıllık maliyet oranları örnek vade ve kredi tutarı için faiz, dosya ücreti, ekspertiz ücreti ve sigorta bedelini kapsamaktadır. Diğer masraflar; ekspertiz ücreti (500.-TL), ipotek tesis ücreti (250 TL) ve Hayat (35 yaş 1 yıllık için 151,38) , DASK (100.-TL), Konut sigorta (107.-TL) ücretleri toplamından oluşmaktadır. Konut Sigortası kredi tutarı, konutun lokasyonu ve m2 'sine göre, hayat sigortası müşterinin yaşı, cinsiyeti ve kredi tutarına bağlı değişmektedir.

Kaynak: Kredidünyası