ICBC Kampanyalı Konut Kredisi Faiz Oranları

11/12/2018

ICBC Bank ilk evini almak isteyen müşterilerine özel kampanyalı Yeni Evim Konut Kredisi ürünü kapsamında %1.92 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor. ICBC’nin İlgili konut kredisi ürününün koşullarını ve krediye ek uygulanan masrafları KrediPazari.com araştırdı.

ICBC Bank ilk evini alacak müşterileri için kampanyalı Yeni Evim Konut Kredisi ürünü kapsamında %1.92 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.

Yeni Evim Kampanya Koşulları

Kampanyada azami konut kredisi tutarı 1.000.000 TL'dir.

Kampanya kapsamında kredi tahsis ücreti binde 5 olarak uygulanacaktır.

Kampanya faiz oranlarından yararlanmak için hayat sigortasının yaptırılması gerekmektedir.

Dask, Konut ve Hayat Sigortalarının yaptırılması gerekmektedir.

Kampanyalı oranlardan yararlanmak için konut kredisi ile birlikte ICBC Bank’tan kredi kartı ve kredili mevduat hesabı da alınmalıdır.

Kampanya oranları sadece ICBC Bank’tan yeni kullandırılacak konut kredileri için geçerlidir.

Yeni Evim Konut Kredisi Hesaplama

ICBC Yeni Evim Konut Kredisi özelinde ilk defa konut alacak tüketicilere yönelik 1 milyon TL ye kadar %1.92 faiz oranıyla konut kredisi kullandırıyor. İlgili kredisi ürünü için 100 bin TL tutarda 120 ay vadeli konut kredisi hesaplama gerçekleştirildiğinde aylık ödemeler 2 bin 50 TL, toplam geri ödeme miktarı 282 bin 240 TL oluyor.

ICBC Konut Kredisi Masrafları

ICBC konut kredisi kullandırımlarında kredi ek olarak 206 TL ipotek tesis ücreti, 614 TL ekspertiz ücreti ve 500 TL de kredi tahsis ücreti uyguluyor. Sigortalar kapsamında uygulanan masraflar kişiye ve konutun durumuna göre değişiklik gösteriyor. ICBC sigortalar hariç 1320 TL konut kredisine ek masraf alıyor.

Kaynak: KrediPazarı