ICBC Kampanyalı Konut Kredisi için Faiz İndirimi Uyguladı

27/11/2019

ICBC Bank kampanyalı yeni evim konut kredisi ürünü için bir faiz indirimi daha uyguladı. Bankanın kampanyalı konut kredisi faiz oranları %1.12’ye geriledi.

ICBC Bank kampanyalı konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. Bankanın tabela konut kredisi faizleri %2’de sabit kalırken yeni evim konut kredisi paketi için %1.12’e düştü. Banka 10 yıla kadar tüm vadelerde %1.12 faiz oranı sunuyor. Kredinin yıllık maliyet oranı %14 seviyesinde yer alıyor.

ICBC Kampanyalı Konut Kredisi Koşulları

Kampanya kapsamında kapsamında en fazla 1.000.000 TL’ ye kadar kredi kullanılabiliyor. Ayrıca banka kampanyalı faiz oranlarından yararlandırmak için hayat sigortası, DASK ve konut sigortası zorunlu olarak yapılıyor. Kampanya sadece bankadan yeni kullandırılacak konut kredileri için geçerli olup kredili mevduat hesabı ve kredi kartı ile beraber kullandırılıyor.

ICBC Konut Kredisi Masrafları

ICBC Bank konut kredisine ek olarak kredinin %0.5’i kadar kredi tahsis ücreti, 257.24 TL ipotek tesis ücreti ve ortalama 704.50 TL ekspertiz ücreti talep ediyor. Ekspertiz ücreti, Konut ve DASK sigorta bedelleri, kredi konusu konutun lokasyonu ve metrekaresine göre, hayat sigortası kişinin yaş ve demografik bilgilerine göre değişkenlik gösteriyor.

ICBC Konut Kredisi Hesaplama

ICBC Yeni Evim Konut Kredisi ürünü için 100.000 TL tutarda konut kredisi hesaplama yapıldığında 5 yıl vade için aylık ödemeler 2.300 TL olurken, kredinin toplam geri ödeme tutarı ise 138.000 TL’ ye karşılık geliyor.

Kaynak: KrediPazari