ICBC Konut Kredisi Faiz Oranı

01/10/2018

ICBC Turkey Yeni Evim Konut Kredisi ürünü kapsamında 120 ay vade seçeneği ve %1,96 faiz oranlarından başlayan fırsatlarla konut kredisi kullandırıyor. ICBC’nin Yeni Evim Konut Kredisi ürününün detaylarını KrediPazari.com araştırdı.

ICBC Turkey konut kredisi kapsamında %3.2 faiz oranı uygularken, kampanyalı olan Yeni Evim Konut Kredisi Ürünü dahilinde %1.96’dan başlayan faizlerle konut kredisi kullandırıyor. Güncel olarak masraflar hariç en düşük konut kredisi faiz oranını uygulayan ICBC’yi %1.98 konut kredisi faiz oranı ile Ziraat Bankası takip ediyor.

ICBC Yeni Evim Konut Kredisi Kampanya Şartları

Kampanyada azami konut kredisi tutarı 1 milyon TL'dir.

Kampanya kapsamında kredi tahsis ücreti binde 5 olarak uygulanmaktadır.

Kampanya faiz oranlarından yararlanmak için hayat sigortasının yaptırılması zorunludur.

Dask, Konut ve Hayat Sigortalarının yaptırılması gerekmektedir.

Kampanyalı oranlardan yararlanmak için konut kredisi ile birlikte ICBC den kredi kartı ve kredili mevduat hesabı da alınmalıdır.

Kampanya oranları sadece ICBC den yeni kullandırılacak konut kredileri için geçerlidir.

ICBC Yeni Evim Konut Kredisi Faiz Oranı

ICBC Turkey Yeni Evim Konut Kredisi kampanyası kapsamında %1.96’dan başlayan konut kredisi faiz oranlarından kredi kullandırıyor. Kampanya kapsamındaki azami faiz oranı kredi kullanacak kişinin durumuna bağlı olarak %3.2’ye kadar çıkabiliyor. Yeni Evim Konut Kredisi kapsamında 100 bin TL için %1.96 kredi faiz oranından 120 ay vadeli konut kredisi hesaplama gerçekleştirildiğinde aylık ödeme tutarı 2 bin 171 TL, toplam geri ödeme miktarı ise 260 bin 520 TL oluyor.

ICBC Konut Kredisi Masrafları

ICBC konut kredisi dahilinde 206 TL ile 800 TL arasında ipotek tesis ücreti talep ediyor. Ayrıca 613 TL ile 1000 TL arasında ekspertiz ücreti uyguluyor. Konut sigortası için yıllık ortalama 250 TL, hayat sigortası için ortalama 150 TL, yıllık DASK primi için ise ortalama 160 TL alıyor.

Kaynak: KrediPazarı