İNG Bank Konut Kredisi (Mortgage) Faizleri

09/10/2018

İNG Bank konut kredisi ürünleri dahilinde 120 aya kadar %2.17’den başlayan faiz oranları ile konut kredisi kullandırıyor. İNG Bank’ın farklı ihtiyaç ve bütçelere yönelik sunduğu konut kredisi ürünlerini KrediPazari.com araştırdı.

İNG Bank konut kredisi kapsamında 3 ödeme seçeneği sunuyor. Bu seçenekler;

“Gelirim sabit, ödemelerim ve faiz oranım da sabit kalsın, ne ödeyeceğim şimdiden belli olsun” diyen müşterilere yönelik eşit taksitli konut kredisi,

“Ben nasıl istiyorsam, ödeme planını öyle oluşturalım” diyen müşterilere yönelik eşit anapara ödemeli konut kredisi,

“Taksiti giderek azalsın ya da artsın, ara dönemlerde ödeme yapayım” diyen müşteriler için de ara ödemeli konut kredisi seçenekleri şeklinde.

İNG Bank Konut Kredisi Faiz Oranları

İNG Bankası’nın konut kredisi faiz oranları 3 ile 96 ay vade aralığında %2.23’den başlıyor. İNG Bank 108 ile 120 ay arasındaki konut kredisi kredi ürünlerine %2.17’den başlayan faiz oranları uyguluyor. İNG Bank 120 ay vadeli konut kredilerinden en yüksek %2.19 faiz oranı sunuyor.

İNG Bank Konut Kredisi Hesaplama

İNG Bank’tan 120 ay vadeli 100 bin TL tutarında kredi için konut kredisi hesaplama yapıldığında aylık ödeme tutarı 2 bin 348 TL, toplam geri ödeme miktarı ise 281 bin 838 TL oluyor.

İNG Bank Konut Kredisi Masrafları

İNG Bank bu 100 bin TL tutarındaki konut kredisi için 500 TL kredi tahsis ücreti alıyor. İNG Bank konut kredisi ürünleri dahilinde ekspertiz ücretini sabit olarak tüm tutarlarda krediler için 650 TL olarak uyguluyor. İNG Bank ayrıca 206 TL de ipotek tesis ücreti masrafı uyguluyor.

Kaynak: KrediPazarı