İNG’de Konut Kredisi Faizlerini Yüzde 1’in Altına Çekti

13/11/2019

İNG bugün itibariyle bir faiz indirimi daha uygulayarak konut kredisi faizlerini %1’in altına çeti. Banka kampanyalı ürünü dahilinde %0.98 faiz oranı sunuyor.

İNG konut kredisi faiz oranlarında bir kez daha indirim gerçekleştirdi. Banka konut kredisi faizlerini %1’in altına çekti. Ayrıca kamu bankalarının konut kredisi faiz oranlarının altına indi.

İNG tabela konut kredisi faizlerini %1.01 olarak uygularken kampanyalı konut kredisi için ise faiz oranlarını %0.98’e çekti. Banka 10 yıl adek tüm vadeler için %0.98 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.

Konuya ilişkin açıklama yapan İNG Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Alper Gökgöz, “Başlattığımız avantajlı kampanya ile uygun koşullarda ev sahibi olmak isteyen tüketicilerle birlikte ekonomiye de destek vermekten memnuniyet duyuyoruz. Konut kredisinde faizlerin inmesinde öncü olan ING Türkiye’nin çok avantajlı faiz oranına sahip konut kredisi kampanyasından, yeni kredi talebi olanların yanı sıra mevcut konut kredisini ING Türkiye’ye taşımak isteyen müşteriler de faydalanabilecek." ifadelerini aktardı.

Gökgöz, gayrimenkul sektörünün Türkiye ekonomisinin önemli sektörlerinden biri olduğunun altını çizerek, “Konut almak isteyen ancak faizlerin düşmesini bekleyen tüketiciler için hayata geçirdiğimiz bu kampanya ile hem ekonomiyi desteklemeyi hem de müşterilerimizin en uygun koşullarda ev sahibi olmasına katkıda bulunabilmeyi hedefliyoruz. ING Türkiye olarak, sunduğumuz avantajlar ve kampanyalar ile müşterilerimize ve ekonomiye katkı sağlamaya devam edeceğiz” diye ekledi.

İNG Konut Kredisi Hesaplama

İNG’den güncel kampanyalı faiz oranları ile 200.000 TL tutarda 10 yıl vadeli konut kredisi hesaplama gerçekleştirildiğinde kredinin aylık taksitleri 2.850 TL oluyor. Kredinin geri ödemesi de 341.000 TL’ ye karşılık geliyor.

Kaynak: KrediPazari