İş Bankası Bayram Kredisi Ürünü

09/08/2018

İş Bankası her bayram olduğu gibi bu kurban bayramı öncesinde de adı ile özdeşleşen ‘Geleneksel Bayram Kredisi’ ürününü kullandırmaya başladı. İş Bankasının bayram kredisi ürününün ayrıntılarını KrediPazari.com araştırdı.

İş Bankası Geleneksel Bayram Kredisi Kampanyası kapsamında müşterilerine dilerse aylık eşit taksitlerle dilerse de kişiye özel esnek taksitli ödeme planıyla kredi kullanma fırsatı sunuyor. İş Bankası Bayram Kredisi kampanyası kapsamında vade 3-48 ay arasında vadelerde kredi kullandırıyor.

İş Bankası, Findeks Kredi Notu 1.600 ve üzerinde olan müşterilerine yönelik olarak %1,89 faiz oranı ve tüm tutarlar için 36-48 ay arası vadede fırsatı sunuyor.

Geleneksel Bayram Kredisi Hesaplama

İş Bankası Geleneksel Bayram Kredisi ürünü kapsamında %1,89’dan başlayan faizlerle 3-48 ay arasında kredi kullandırıyor. Örnek kredi hesaplaması yapıldığında 50.000 TL tutarındaki krediyi 48 ay vade ve %1,89 faizle çeken kullanıcının aylık ödeme tutarı 1.720 TL toplam geri ödeme miktarı ise 82.572 TL oluyor. Örnekteki kredi için İş Bankası 250 TL kredi tahsis ücreti, 325 TL de sigorta primi talep ediyor. Sigorta primi yaş, cinsiyet, kredi tutarı ve cinsine göre değişiklik gösterebiliyor.

Başvuru Kanalları

İş Bankası Bayram Kredisi ürünü kampanyasına İşCep uygulamasından, bireysel internet şubesi’nden, İş Bankası çağrı merkezinden, mobil telefondan SMS yoluyla yada İş Bankası şubelerinden başvuru yapılabiliyor.

Kaynak: KrediPazarı