İş Bankası Geleneksel Bayram Kredisi Faiz Oranı

24/05/2019

İş Bankası bu önümüzdeki ramazan bayramı için de Geleneksel Bayram Kredisi Kampanyasını uygulamaya başladı. İş Bankası Geleneksel Bayram Kredisi faiz oranları ne kadar?

İş Bankası bayramda artan ihtiyaçlara Geleneksel Bayram Kredisi ürünü ile çözüm sunuyor. Banka güncel olarak uygulamaya başladığı kampanya kapsamında 11 Hazirana dek kampanya fırsatlarıyla kredi kullandırmaya devam edecek. Kampanyaya İş Bankası şubeleri, internet bankacılığı, İşCep, bankanın web sitesi ve SMS yoluyla başvuruda bulunmak mümkün.

İş Bankası Bayram Kredisi Faiz Oranları

İş Bankası Geleneksel Bayram Kredisi kampanyası için 5 yıla kadar vade uyguluyor. Banka 3 ile 60 ay vade aralığında ise %2.2 kredi faiz oranı sunuyor.

Kredi Hesaplama

İş Bankası'ndan Geleneksel Bayram Kredisi için 30.000 TL tutarda 5 yıl vadeli kredi hesaplama gerçekleştirildiğinde kredinin aylık taksitleri 900 TL, toplam geri ödemesi ise 54.300 TL’ ye denk geliyor.

Kredi Masrafları

İş Bankası kredi için yaklaşık 160 TL kredi tahsis ücreti alıyor. Ayrıca kredi süresince banka zorunlu hayat sigortası uyguluyor. Kişiye göre değişiklik gösterse de sigorta primi yıllık ortalama 170 TL oluyor.

Kaynak: KrediPazarı