İş Bankası Kampanyalı Konut Kredisi Faizleri

11/12/2018

İş Bankası konut kredisi ürünleri kapsamında %2.5 faiz oranı kazandırsa da kampanyalı Sonbahar Ev Kredisi ürünü kapsamında %2.3 faiz oranı sunuyor. İş Bankasının kampanyalı konut kredisinin ayrıntılarını krediye ek uygulanan sigorta ve masrafarı KrediPazari.com araştırdı.

İş Bankası konut kredisi ürünleri kapsamında kentsel dönüşüm konut kredisi,konut tamamlama konut kredisi, kampanyalı sonbahar konut kredisi gibi çok sayıda farklı bütçelere ihtiyaçlara yönelik konut kredisi ürünleri sunuyor.

İş Bankası Standart Ev Kredisi ürünü kapsamında %2.5 faiz oranı sunarken kampanyalı Sonbahar Ev Kredisi Ürünü dahilinde %2.3 faiz oranı ile konut kredisi kullandırımı yapıyor.

İş Bankası Sonbahar Ev Kredisi Faiz Oranları

İş Bankası kampanyalı Sonbahar Ev Kredisi ürünü kapsamında 3 ile 120 ay arası vade seçeneklerinde kullandırılan konut kredilerine %2.3 faiz oranı uyguluyor. Kampanya kapsamında konut sigortası, hayat sigortası ve DASK zorunlu tutuluyor.

İş Bankası Sonbahar Ev Kredisi Hesaplama

İş Bankası kampanyalı Sonbahar Ev Kredisi ürünü dahilinde 120 ay vadeli 100 bin TL konut kredisi hesaplama yapıldığında aylık ödeme miktarı 2 bin 460 TL oluyor. Konut kredisinin toplam geri ödeme tutarı ise 295 bin 200 TL ye denk geliyor.

İş Bankası Konut Kredisine Ek Masraf ve Sigortalar

İş Bankası kampanyalı Sonbahar Ev Kredisi ürününde zorunlu olarak uyguladığı sigortalar kapsamında hayat sigortası için ortalama 1500 TL, konut sigortası için ortalama 300 TL ve DASK prim tutarı için de 170 TL masraf uyguluyor. Ayrıca İş Bankası 850 TL ile bin 200 TL arasında ekspertiz ücreti, ortalama 110 TL taşınmaz rehin tesis ücreti ve 100 bin TL tutarında konut kredisi için 500 TL kredi tahsis ücreti uyguluyor.

Kaynak: KrediPazarı