Kampanyalı Emlak Konut Projelerine Talep Büyük

03/09/2018

33 proje ve 12.000 konut ile yeni konut kampanyasına katılan Emlak Konut projeleri büyük ilgi görüyor. Kampanyanın ilk gününde Emlak Konut projelerini 15.000 kişi arayarak telefonla bilgi aldı, 500.000 kişi web sitesini ziyaret etti.

12.000 adet konutu satışa çıkaran Emlak Konut GYO dev kampanyada en fazla ilgi görenler projeler arasında yer aldı. Satış ofislerine ziyaretler kat kat arttı. Türkiye İçin Kazanç Vakti konut kampanyası hızlı başladı. İlk günden bazı projelerin satış ofislerinin telefonları kilitlendi. Kampanyaya 33 farklı projesi ile destek veren Emlak Konut projelerine ilgi oldukça yoğun oldu. Projeler hakkında ilk günden telefonlarla 15.000 kişi bilgi al aldı.

Emlak Konut GYO tarafından 33 projesiyle destek verdiği indirimli konut satışı yapılan dev kampanya ile yastık altı birikimler gün yüzüne çıkmaya başlamış durumda. Kampanyanın ilk gününden itibaren yoğun bir ilgi gören Emlak Konut projeleri ev sahibi olmak isteyenlerden ve yatırımcılardan büyük ilgi görmeye devam ediyor.

İlk Günden Rekor Talep

Konuyla alakalı açıklamada bulunan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli, kampanyanın yoğun bir ilgiye neden olduğunu söyledi. ‘Türkiye için kazanç vakti’ kampanyası'na 33 projede yaklaşık 12.000 adet konut ile Emlak Konut projesinin dahil olduğunu söyleyen Gedikli, "İlk gün 500.000 kişi internet sitesine giriş yaptı. 15.000 kişi telefonla bilgi alırken, 5.000’den fazla da formala başvuru alındı. Sadece bizim projelerimizin satış ofislerine 4.000 kişi gitti" dedi.

Yüzde 10 İndirim ve İnşaat Firması Bünyesinde Vadelendirme

Henüz ilk haftasında olan indirim kampanyası hızla devam ediyor. Türkiye İçin Kazanç Vakti sloganıyla sürdürülen indirim kampanyasında sadece %10 peşinat ödeyerek ev sahibi olmak mümkün. İki ay sürecek kampanyada yaklaşık 400 projede 10 yıl vadede faiz oranları 0.98 oranında olacak ve inşaat firmaları tarafından vadelendirmeler yapılacak. Kefil olmadan teminat göstermeden kampanyadan ev sahibi olunabilecek. Satışa sunulan evlerde liste fiyatı üzerinden de %10 indirim sunulurken, Peşinat ödemeleri döviz ya da altın bozdurarak ödemek isteyenlerin de mağdur olmaması adına önlemler alınmış durumda. Vatandaş peşinat ödemesini yaptıktan sonra döviz yukarı doğru hareket ederse arada oluşacak bu fark evin fiyatından düşülebilecek.

Yastık altında birikimi bulunanlar için kaçırılmayacak fırsatlar sunan konut kampanyası 31 Ekim 2018 tarihine kadar sürecek.

Kaynak: KrediPazarı