Kiptaş 4 Projesi ile Konut Kampanyasında Yer Alıyor

24/09/2018

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteklediği konut kampanyası hızla devam ederken, KİPTAŞ 4 farklı projesiyle konut satışlarını sürdürüyor. KİPTAŞ, projelerinde %10 peşinat, %10 indirim, bankasız kefilsiz 10 yıl vade ve %0,98 oranlarla konut satışı gerçekleştiriyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına 4 projesiyle destek veriyor. KİPTAŞ’ın prestijli projelerinden Vaditepe Gölevleri, Venezia Mega, 5. Levent Güzeltepe ve Maltepe Evla Park’ı kapsayan kampanyasında hemen teslim daireler; %10 peşinat, %10 indirim, bankasız kefilsiz 10 yıl vade ve %0,98 faiz oranları ile satışta.

KİPTAŞ, 4 projesinde ayrıca vade farksız 60 ay taksitlendirme seçeneğine de yer veriyor. Konut alıcıları 31 Ekim’e kadar devam edecek kampanya ile 4 prestijli projede taşınmaya hazır dairelerini avantajlı fiyatlarla alabilecek.

Teslime Hazır Konutlar Sunuyoruz

10 yıl vade ve alternatifli ödeme modeliyle konut alıcılarının kampanyadan kolaylıkla yararlanabileceğini vurgulayan KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım; “KİPTAŞ olarak Vaditepe Gölevleri, Venezia Mega, 5. Levent Güzeltepe ve Maltepe Evla Park projelerimizle Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın öncülüğünde başlayan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına bizde katıldık. Bugüne dek hayata geçirdiğimiz prestijli projelerimizde kaliteli yaşamın ve kazançlı yatırımın referansı olduk. Şimdi de 4 prestijli projemizde hemen teslim daireleri konut alıcılarına sunuyoruz. KİPTAŞ olarak ülkemizin yarınlarına güveniyoruz. Türkiye daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecek.’’ dedi.

Kaynak: emlakpencerem