Konut Kampanyasına Bir Katılım Daha

03/09/2018

Türkiye İçin Kazanç Vakti sloganlı konut kampanyasına ardı ardına yeni firmalar katılıyor. Kampanyaya destek veren projeler arasına son olarak MSB Grup Yapı da dahil oldu.

Geçtiğimiz günlerde açıklanan yeni konut kampanyasına bir destek de MSB Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bakşi'den geldi. Bakşi, 31 Ekim 2018'e kadar devam edecek olan kampanyaya destek vereceklerini belirtti.

Yüzde 0.98 Faiz Fırsatı Sunuluyor

Kampanya ile 60 ay vade ve %0.98 faiz fırsatı sunduklarını belirten MSB Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bakşi, "Kampanya kapsamında konutlarımızda 60 ay boyunca %0.98 faiz imkanı sunuyoruz. Bu kampanyayı aslında biz yılbaşından itibaren özel bir banka ile yapıyorduk ama "Türkiye İçin Kazanç Vakti" kampanyası ile kendi bünyemizde de yapmaya karar verdik" dedi.

Aile kavramına önem verdiklerinin altını çizen Bakşi, "Şirketimizden ev sahibi olanlar bizim için müşteri değil, aile ferdidir. Bundan dolayı şirketimiz bu zor günlerde aile fertlerinin yanında yer alacaktır. Tüm ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızı örnek dairemize bekliyoruz" diye konuştu.

Polatlı'nın En Büyük Projesi

Kartaltepe Alışveriş Yaşam Merkezi ve Konutları projesi Polatlı'nın en büyük projesi olduğuna dikkat çeken Bakşi, "Biz burada sadece konut yapmıyor, burada bir yaşam merkezi kuruyoruz. Bu yaşam merkezinin içerisinde Kartaltepe Konutları'da mevcut. Havuzdan çocuk oyunlarına, spor salonundan saunasına kadar birçok faaliyet alanı mevcut. 7/24 saat güvenliğin bulunacağı site içerisinde çocuklarınız hem güvenli hem de rahat bir ortamda oyun alanlarında zaman geçirebilecekler. 450 adet (1+1,2+1,3+1,4+1) konutun yer alacağı projeyi en kısa sürede bitireceğiz. Tabi ki doğayla iç içe, çocuk oyun alanları, kapalı ve açık yüzme havuzu, kapalı otoparkı ve güvenli site yaşamı ile yeni bir dünya yaratarak aynı zamanda eşsiz bir yatırım değeri de sunuyoruz" dedi.

Kaynak: haberler