Konut Kampanyasına Destekler Devam Ediyor

11/09/2018

İnşaat sektörünün önemli markalarından olan Ortadoğu Grup, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un duyurduğu konut kampanyasına destek vererek, satıştaki tüm projelerini devletin sunduğu şartlara çekti.

Yapılan bilgilendirmede Ortadoğu Grup, İstanbul'un en çok prim yapan bölgelerinden Sancaktepe’de inşaatını tamamladığı ve yaşamın devam ettiği Resim İstanbul projesindeki kampanyasıyla %10 İndirim, %10 peşinat ve 10 yıl %0,98 konut kredisi faiz oranı ile Resim İstanbul'a yatırım yapmayı düşünenlerin yüzünü güldürecek bu kampanya pek çok fırsatı da beraberinde getirirken, hemen teslim avantajı da sunuyor.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin bulunduğu Resim İstanbul'da, 1+1 daire satışları tamamlanırken; %81,3'ü açık alanlara ayrılan proje, insan odaklı peyzaj düzenlemesi, geniş yeşil alanları, büyüleyici göleti ile dikkat çekerken, sosyal donatı alanları da mevcut. Resim İstanbul'da dinlenme locaları, pergolalar, tenis kortu, açık ve kapalı yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları ile çocuk oyun parkları, tematik bahçeler ve açık hava sineması bulunuyor.

Grup'un İstanbul Alibeyköy'de hayata geçirdiği bir diğer projesi olan Resim Yeni Nesil Eyüp'te geçerli kampanya da %10 indirim, %10 peşinat ve 10 yıl %0,98 konut kredisi faiz oranı ile daireler hemen teslim edilip, tapuları hemen verileceği belirtilirken, büyüklüğü 114-151 metrekare arasında 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 222 daire ve 9 ticari üniteden oluşan projenin öne çıkan özelliklerinden biri de; %73'ünün yeşil ve açık alana ayrılmış olması. Projede ayrıca; kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, kapalı otopark ve 24 saat güvenlik personeli eşliğinde kontrollü giriş çıkışlar aktif ve güvenli bir yaşam sunuyor.

Grup, İstanbul'un hızla gelişen bölgesi Kağıthane'de hayata geçirdiği Resim Mod Kağıthane projesinde de aynı şartlar dahilinde dev kampanyaya destek verdiğini bildirirken, projede 71-201 metrekare arasında değişen modern mimari çizgilere sahip 1+1, 2+1, 3+1 daireler ile bahçe kullanımlı daire seçenekleriyle birlikte aktif bir site yaşamı sunacak olan kafe, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, buhar odası gibi aktiviteler bulunuyor.

Ortadoğu Grup'un kampanyaya destek verdiği bir diğer proje de Kağıthane'de hayata geçirilen Resim Modern. Proje, İstanbul'un hızla gelişen bölgelerinden biri olan Kağıthane'deki merkezi konumuyla dikkat çekerken, projede bulunan misafir odası, müzik odası, kapalı havuz, parti odası, bilardo salonu, fitness center, yemek odası, sinema salonu, sauna, toplantı odası gibi alanlar da konut sahiplerinin kullanımına sunuluyor.

Kaynak: haberler