Konut Kampanyasında Son 3 Gün

dizel

28/06/2018

Konut sektörünün öncü firmaları tarafından indirimli konut kredisi faiz oranlarına ek uygulanan %20 indirim %5 peşinat kampanyasında son 3 gün.

15 Mayıs tarihinde Türk gayrimenkul ve konut sektörünün üç lider çatı kuruluşu KONUTDER, GYODER ve İNDER’in temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen basın toplantısında ilan edilen %20 indirim kampanyası 30 Haziran tarihinde sona eriyor. Sektör temsilcileri satışların 30 Haziran’a kadar yaklaşık 12 milyar TL’yi bulmasını bekliyor.


Kampanyaya Yoğun İlgi


Konutta %20 indirim kampanyasına konut almak isteyen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler. Sektör temsilcileri %20 indirim kampanyası sonrasında "Telefonlarımız kilitlendi. Günde 500 kişiye bilgi veriyoruz. Böyle giderse öncesinde stoklar tükenir" açıklamasını yaptı.


Konut Kredisi Faizleri Yükselecek


10 Mayıs’ta ziraat bankasının öncülük ettiği, arkından HalkBank ve VakıfBank’ın da uyguladığı konut kredisi faiz indirimlerinde bankalar pes etmeye başladı. VakıfBank konut kredisi faiz oranlarını %1.27 seviyesine çekti.  Ziraat Bankası ve HalkBank’ın yaklaşık 1.5 aydır devam ettirdiği %0.98 faizli konut kredisi kampanyasının da ay sonundan itibaren bitmesi bekleniyor.


Konut kampanyaları ve konut kredi faiz oranlarındaki kampanya sona ermeden tüm bankaların konut kredisi faiz oranları ve vade sürelerini karşılaştırıp KrediPazari.com’a özel avantajlarla en uygun konut kredisini bulmak için konut kredisi hesaplama yapılabilir.

 

Kaynak: KrediPazarı