Konut Kredisi Faiz Oranları Düşmeye Devam Ediyor

31/01/2019

ING Bank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Alper Gökgöz, Gayrimenkul sektörünü ve ekonomiyi desteklemeye devam ettiklerini belirterek konut kredisi faiz oranlarını düşürdüklerini açıkladı.

Bankaların konut kredisi faiz oranları 2018’in son çeyreği itibariyle düşmeye devam ediyor. Yeni yıl itibariyle faizlerde yaşanan düşüş hız kazandı. Kamu bankalarının gerçekleştirdiği faiz indirim kampanyaları karşısında özel bankalarda avantajlı ve rekabetçi faiz oranları sunuyor.

Gayrimenkul sektörünü ve ekonomiyi desteklemeye devam ettiklerini ifade eden ING Bank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Alper Gökgöz; sundukları avantajlı faiz oranları ile daha fazla kişiye konut sahibi olma konusunda yardımcı olmayı hedeflediklerini belirterek, “Bu doğrultuda, geçtiğimiz aylarda konut kredisi faizlerimizi güncellemiştik. Farklı gelir gruplarından birçok müşterimizden gördüğümüz talep karşısında, yeni bir güncelleme daha yaparak, 120 ay vadede konut kredisi için faiz oranlarımızı %1.79’a çektik. Bu oran ile şu an piyasadaki en düşük faiz oranını sunan banka olmaya devam ediyoruz. ING Bank olarak, sunduğumuz avantajlar ve kampanyalar ile müşterilerimize ve ekonomiye katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: KrediPazarı