Konut Sektöründen Bankalarla İşbirliğine Yoğun Talep

28/12/2018

İlk olarak KONUTDER ve Ziraat Bankası arasında başlatılan konut sektörüyle işbirliği kampanyasına Özyurtlar Holding’de dahil oldu. Özyurtlar tüm konut projelerinde kampanyaya ek %25 peşinat fırsatı sunuyor.

KONUTDER ve Ziraat Bankası öncülüğünde başlatılan yılın son kampanyasına Özyurtlar Holding'ten destek geldi. Bugüne kadar 60 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar Holding, tüm projelerinde %25 peşinat ve %0,98 faizle 120 ay vade imkanıyla konut sahibi olmayı kolay hale getiriyor.

Hem Türkiye ekonomisine hem de sektöre canlılık getirilmesinin amaçlandığı kampanyaya dahil olmayı tercih ettiklerini söyleyen Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt "Her fırsatta konut kredi faiz oranlarının psikolojik sınır olan %1'in altına çekilmesinin önemini ve gerekliliğini vurguluyoruz. KONUTDER'in öncülüğünde ve ilk olarak Ziraat Bankası'nın katılımıyla düzenlenen ve ardından da 5 bankanın daha dahil olduğu kampanya ilgi gördü. Biz de bu kampanyaya ev sahibi olmayı kolaylaştırma prensibimiz doğrultusunda tüm projelerimizle dahil olduk. Ev sahibi olmak isteyenlere %25 peşinat ve %0,98 faizle 120 ay vade imkanıyla konut sahibi olma fırsatı sunuyoruz. Tüketiciler, 120 aya varan vade seçenekleriyle 500 bin liraya kadar konut kredisi kullanabilecekler. Kredi faiz oranlarındaki indirim birçok kişi de ‘beklenen alım fırsatı geldi’ duygusunu yaratacaktır. Bakıldığında konutta bir alım fırsatı oluşuyor çünkü özellikle markalı konut üretenler 2 yıldır fiyatları sabit tutmaya gayret etti. Faiz indiriminin yaratacağı fırsat algısını önemsiyoruz. Bu faiz indirimi konut stokunu eritmekte faydalı olacaktır. Tüm konut projelerimizde en önemli hedefimiz; her zaman en iyiyi, en kaliteliyi ve en uygun fiyatları sunmak oldu" diye konuştu.

'NLogo İstanbul', 'Ncadde Hayat', 'NCaddeOttoman', 'Meydan Ardıçlı', 'Ödül İstanbul' ve 'NCadde Ateş Corner' projelerinde geçerli olan kampanya dahilinde çalışılan bankalar arasında ise Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halk Bankası, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım ve İş Bankası yer alıyor.

Kaynak: Emlak Pencerem