Kredi Faiz Oranlarındaki İndirimlerin Devam Edecek

20/10/2016

BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben, #kredifaiz oranlarındaki indirimlerin devam edeceğini açıkladı.

BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben, kredi faiz oranlarındaki indirimlerin devam edeceğini açıkladı.Kredi faiz oranlarındaki indirimin olumlu seyrinin devam ettiğini vurgulayan Akben önümüzdeki süreçte de kredi faiz oranlarındaki indirimlerin bankalar arasında daha da yaygınlaşacağını belirtti.

Kredi Yapılandırmaları Devam Edecek

Cumhurbaşkanı'nın çağrısına 
bankaların  olumlu yanıt verdiğini ve bu kuruluşların kredi faiz indirimlerini ekonomik şartlar çerçevesinde gerçekleştirdiğini belirten Akben:  "BDDK olarak süreci devamli takip ediyoruz. İndirim konusunda bankalarımızın katılım önümüzdeki günlerde daha da yaygınlaşacaktır..." ifadelerini kullandı

Akben, İstanbul Finans Merkezi'nin açılışında yaptığı açıklamada, tüketici kredileri ve kredi kartları borçlarının yapılandırılması hususundaki düzenlemelerin hayata geçirildiğini ve önümüzdeki süreçte yapılandırma çerçevesinin daha da genişleyeceğini belirterek, yapılan düzenlemelerle vatandaşların borçlarını daha rahat ödeyebilecekleri bir ortam sağlamayı hedeflediklerini vurguladı. Borç yapılandırma konusunun çözüleceğini ve BDDK tarafından yapılan düzenlemelere bankaların da destek verdiğini belirtti.

Kaynak: Emlek Web Tv