Kredi Kartıyla Peşinatsız Ev Satışı

28/09/2011

3 gün sürecek A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarı'nda bankalar, konut finansmanında çok özel faiz ve vadelerde fırsatlar sunacak.

aplusTürkiye’nin önde gelen firmalarının yer aldığı A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarı'nda Amerika’da Newyork, Miami ve  diğer şehirlerdeki çok uygun villa projeleri ve mortgage fırsatları ziyaretçilere sunulacak. Özellikle finans sektöründe Irak, İran, Dubai, İngiltere, ABD’den de yatırımcıların yer alacağı fuar 3 gün sürecek.

A plus alıcı ile  A  Plus  satıcının buluştuğu satış odaklı fuarda 110 proje sergilenecek

Firmalar projelerinde fuara özel indirimler ve kredi kartıyla satışlar gerçekleştirecek. Bazı firmaların peşinatsız ve % 10 ÖZEL  indirim yapacağı Türkiye’nin önde gelen firmalarının yer aldığı fuarda Amerika’da Newyork Miami ve  diğer şehirlerdeki çok uygun villa projeleri ve mortgage fırsatları ziyaretçilere sunulacak. Özellikle finans sektöründe

Irak,İran,Dubai,İngiltere,ABD’den de yatırımcıların yer alacağı fuar 3 gün sürecek.

JNR Fuarcılık Satış ve Pazarlama Koordinatörü Esra Çobanoğlu “Gayrimenkul, yarattığı istihdam ve katma değer sayesinde günümüz ekonomisinin canlanmasındaki baş aktörlerden biridir. Son 5 yıldır önemli bir çıkış yakalayan sektörde  dünya metropolleri arasında yıldızı en fazla parlayan İstanbulun 2015 yılında 2 Milyon 100 bine çıkacağı alışveriş merkezlerinin ise aynı yılda toplam 7 milyon 500 bin metrekareye ulaşacağı tahmin ediliyor. Ofis pazarında ise İstanbul’un önümüzdeki 10 yıl içinde A sınıfı ofislere talebin daha yüksek olacağı düşünülüyor. Gayrimenkul, insanın hayatın da yaptığı en büyük, en pahalı ve en önemli alışveriştir” dedi.

Fuarda Gayrimenkul Satış Stretejileri ve Gayrimenkul de yeni vizyonlar konulu paneller gerçekleştirilecek.

Fuarda yer alacak bankalar, konut finansmanında çok özel faiz ve vadelerde fırsatlar sunacak. Fuarı 20.000 kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. 5000 metrekarelik fuar alanın da çocuklu aileler için bir de çocuk oyun ve bakım salonu bulunacak. Ayrıca dünyaca ünlü Türk heykeltraş Fabien Nizam Güner e ait heykel sergisi de gezilebilecek. Fuardan konut alanlar ise ailece özel helikopterle İstanbul şehir turu ve yurtdışı turları kazanacak, evlerine helikopter ve limuzinlerle bırakılacak.

Kaynak: Habertürk