Şeker Finans’tan İkinci Konut Kredisi Faiz İndirimi

15/11/2018

Şeker Finans bu hafta ikinci konut kredisi faiz indirimine gitti. Şeker Finans konut kredisi faiz indiriminden sonra uyguladığı %1.97 konut kredisi faiz oranı ile masraflar hariç en düşük konut kredisi kullandıran banka oldu.

ŞekerBank iştiraki olarak uzun yıllardır konut finansmanı sunan Şeker Finans bu hafta başı itibari ile faiz indirimi yapan bankalar arasına katılarak konut kredisi faiz oranlarını %2.4 seviyesinden %2.2’e çekmişti.

Şeker Finans bugün yaptığı güncel konut kredisi faiz indiriminin ardından %1.97 faiz oranı ile en düşük konut kredisi kullandıran banka oldu.

Şeker Finans Güncel Konut Kredisi Faiz Oranı

Şeker Finans konut kredisi kapsamında %1.97 faiz oranından 360 ay vadeye kadar konut kredisi kullandırıyor. Şeker Finanas’ın uyguladığı %1.97 faiz oranı bankaların güncel konut kredisi ürünleri arasında sunulan masraflar hariç en düşük konut kredisi faiz oranı olma özelliğini taşıyor.

Şeker Finans Konut Kredisi Hesaplama

Şeker Finans’tan 100 bin TL tutarında kredi için 120 ay vadeli konut kredisi hesaplama yapıldığında aylık ödeme miktarı 2 bin 180 TL oluyor. Toplam geri ödeme tutarı ise 261 bin 600 TL ye denk geliyor.

Kaynak: KrediPazarı