Şekerbank Konut Kredisi Ürünü

12/10/2018

Şekerbank 120 ay vadeye kadar %2,95 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor. Şekerbank’ın konut kredisi ürünü detaylarını KrediPazarı.com araştırdı.

Şekerbank konut kredisi kapsamında farklı ödeme seçenekleri sunuyor. Şekerbank konut kredisi ürünlerinde taksitler sabit faizli olarak eşit taksitler halinde, ya da artan taksitli veya esnek ödemeli olarak kullanılabiliyor.

Şekerbank Konut Kredisi Detayları

10 yıla kadar vade seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.

Satın alacağınız konutun ekspertiz değerinin %80'ine kadar kredi kullanabilirsiniz.

Sabit faizli kredide, erken ödeme halinde, erken ödeme tutarı üzerinden tutarın kalan vadesi 36 ayı aşmayan kredilerde %1’i, kalan vadesi 36 ayı aşan kredilerde ise %2’si kadar erken ödeme ücreti alınır. Erken ödeme, erken kapama, ara ödeme ve başka şekillerde ödeme planında belirtilen vadelerden önce yapılmış tüm ödemeler erken ödeme kabul edilir.

Teminat olarak, satın aldığınız evin ipoteği yeterli olup, yapılan kredi başvularında kefil şartı aranmamakla birlikte Şekerbank gerekli gördüğü durumlarda kefil talep hakkına sahiptir.

Şekerbank Konut Kredisi Hesaplama

Şekerbank konut kredisi kapsamında 120 ay vadeye kadar %2,95 faiz oranı uyguluyor. Şekerbank’tan 120 ay vadeli 100 TL tutarındaki kredi için konut kredisi hesaplama gerçekleştirildiğinde aylık ödemeler 3 bin 195 TL,toplam geri ödeme ise 383 bin 400 TL oluyor.

Kaynak: KrediPazarı