Şekerbank Konut Kredisi

05/03/2018

Şekerbank 30 yıl vade ve uygun faiz oranları ile konut kredisi alma imkanları sunuyor

Şekerbank konut kredileri ile, hayalinizdeki konuta bütçenize uygun ödeme planları, uygun faiz oranları ve kolay kredilendirme süreçleri ile sahip olabilirsiniz.

Kredinizi sabit faizli olarak dilerseniz eşit taksitler halinde, dilerseniz artan taksitli veya esnek ödemeli olarak kullanabilirsiniz.

Kısa vadeli konut kredisi seçenekleri ile taksit miktarlarını yüksek bulan tüketiciler konut kredisi alma fikrini erteleyerek kiracı olarak kalmaya devam etmektedir. Şekerbank 'Kiraya Son Kampanyası' ile uzun vade seçeneklerinden faydalanarak kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sağlamaktadır.

Şekerbank 15, 20 ve 30 yıl vade imkanları ile konut kredisi kullanabilir hızlı şekilde ev sahibi olabilirsiniz. 'Kiraya Son Kampanyası' 30 yıla varan vade seçenekleri ile birlikte %1,22 faiz oranı uygulamaktadır. Kampanya 30 yıl vade seçeneği ile kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sunuyor.

Tüketiciler diğer vade seçeneklerini de konut kredisi hesaplama yaparak tercih edebiliyor. Konut kredisi hesaplama yapıldığında 100.000 TL %1,22 faiz oranı ile 360 aya varan vadelerle konut kredisi kullanılabilir. Kredi masrafı olarak 500 TL kredi tahsis ücreti , 700 TL ekspertiz ücreti ,150 TL ipotek tesis ücreti alınıyor.

 

Kaynak: Şekerbank