TEB İmar Barışı Kredisi

24/12/2018

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) İmar Barışı’ndan faydalanmak isteyip finans sıkıntısı yaşayan vatandaşlara yönelik düşük faizli İmar Barışı Kredisi sunuyor.

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın başlattığı yıl sonuna kadar devam eden İmar Barışı Kredisi kampanyası kapsamında yapı kayıt belgesi bedelince kredi kullandırıyor.

TEB İmar Barışı Kredisi Faiz Oranları

TEB İmar Barışı Kredi ürünü dahilinde 36 aya varan vadelerde %1.99’dan başlayan faiz oranları ile kredi kullandırıyor. TEB ayrıca kredi süresi boyunca 3 ay ertelemede bulunma imkanı tanıyor.

TEB Bireysel ve Özel Bankacılıktan Sorumlu Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, gelen yoğun talep nedeniyle 31 Ekim’de bitmesi gereken İmar Barışı süresinin 31 Aralık tarihine kadar uzatıldığını hatırlattı. 31 Aralık mesai bitimine kadar da TEB’in İmar Barışı kredisi kullandıracağını bildirdi.

TEB İmar Barışı Kredisi Hesaplama

TEB’den 36 ay vadeli 20 bin TL İmar Barışı Kredisi hesaplama gerçekleştirildiğinde aylık ödeme miktarı 780 TL olurken kredinin toplam geri ödemesi ise 28 bin 180 TL’ye karşılık geliyor.

Kaynak: KrediPazarı