TEB İndirimli Konut Kredisi

10/01/2019

TEB kredi başında peşinat ödeyerek konut kredisi faiz oranlarını düşürmek isteyen müşterilerine İndirimli Konut Kredisi ürünü kullandırıyor. İndirimli Konut Kredisi ürününün detaylarını ve masraflarını KrediPazari.com araştırdı.

TEB Konut kredisi kullanırken belirli bir miktarı peşin olarak ödeyip, taksitlerinin düşük tutarlı olmasını isteyen müşterileri için İndirimli Konut Kredisi ürünü kullandırıyor. İlgili konut kredisi ürününde konut kredisinin %1 ile %5’i arasındaki tutarı peşinat ödeyerek aylık taksitleri düşürmek ve indirimli faiz oranlarından yararlanmak mümkün.

TEB Konut Kredisi Faizleri

TEB 3 ile 180 ay arası vadelerde %2.58 faiz oranı uyguluyor. TEB İndirimli Konut Kredisi ile peşinat ödeyerek aylık konut kredisi faiz oranlarını düşürmek mümkün.

TEB’den 120 ay vadeli 100 bin TL tutarlı konut kredisi hesaplama gerçekleştirildiğinde aylık ödemeler 2 bin 700 TL oluyor. Kredinin vade sonunda toplam geri ödeme miktarı ise 324 bin TL’ye denk geliyor.

TEB Konut Kredisi Masrafları

TEB konut kredisine ek olarak en az 608 TL ekspertiz ücreti, 207 TL ipotek tesis ücreti ve ortalama olarak 960 TL sigorta masrafı uyguluyor. TEB ayrıca 100 bin TL konut kredisi için 500 TL kredi tahsis ücreti alıyor.

Kaynak: KrediPazarı