TEB Kampanyalı Konut Kredisi Faizleri Düştü

05/07/2019

Konut kredisi faiz oranlarındaki sert düşüş devam ediyor. Bugün itibariyle TEB’ de kampanyalı konut kredisi faiz oranlarında 34 puan indirim uyguladı.

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) en son 27 Haziran’da uyguladığı 15 puanlık indirimin ardından bugün bir indirim daha gerçekleştirdi. Tabela konut kredisi için %2.58 faiz oranı sunan TEB kampanyalı konut kredisi faiz oranlarını %1.89’dan %1.55’e indirdi.

TEB kampanyalı konut kredisi dahilinde 10 yıl vadeye kadar tüm limit ve tutarlarda %1.55 faiz oranı ile kredi kullandırıyor.

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi konuya ilişkin açıklamasında şunları söyledi: “Ev sahibi olmak ya da konuta yatırım yapmak isteyenler için kredi faiz oranını %1,55’e kadar düşürdük ve konut kredilerinde en uygun fiyatlama ile kredi veren bankalardan biri olduk. Bu kapsamda tüm müşterilerimize 120 aya kadar olan tüm vadelerde %1,55 faiz oranlı kredi kampanyamız ile destek oluyoruz. Aynı zamanda tüm müşterilere ödeme güçlerine göre farklı ödeme planları oluşturabiliyoruz. Burada TEB olarak bizim için önemli olan müşterilerimizin bütçesine ve ihtiyacına göre kendisini zora sokmayacak en uygun çözümü üretmek”.

TEB Konut Kredisi Hesaplama

TEB’den güncel faiz oranları ile 200.000 TL tutarda 10 yıl vadeli konut kredisi hesaplama yapıldığında kredinin aylık ödemeleri 3.680 TL oluyor. Kredinin toplam geri ödemesi ise 441.700 TL’ ye karşılık geliyor.

Kaynak: KrediPazarı