TEB’den Her Şey Dahil Konut Kredisi Fırsatı

10/12/2019

TEB konut kredisi kullanırken oluşacak masraf, sigorta ve yasal vergi tutarlarının tümünden doğacak masrafı konut kredisi içinde kredilendirerek uzun vadede taksitle ödeme fırsatı sunuyor.

TEB Her Şey Dahil Konut Kredisi ürünü kapsamında kredi kullanımı sırasında doğacak tüm masraf ve yasal vergi tutarlarını da aynı konut kredisi içinde kredilendirerek tüm masrafları uzun vadede rahatça ödeyebilme fırsatı sunuyor.

Ekspertiz ücreti, ipotek masrafı, DASK, konut sigortası, ferdi kaza sigortası masrafları dahilinde oluşan masrafları kredi tutarına ekleyen TEB ayrıca kredi için cazip faiz oranları sunuyor.

TEB Konut Kredisi Masrafları

TEB konut kredisi kullandırımlarında yasal olarak ortalama 700 TL ekspertiz ücreti, 260 TL ipotek tesis ücreti ve 100.000 TL’lik kredi için 500 TL kredi tahsis ücreti ve 960 TL sigorta prim bedeli talep ediyor. Ortalama 2.420 TL tutan konut kredisi masraflarını peşin ödemek istemeyen müşteriler Her Şey Dahil Konut Kredisi ile masrafların tamamını 120 ay taksitle konut kredisinin içinde ödeyebiliyor.

TEB Konut Kredisi Faizleri

TEB tabela konut kredisi faizleri %2.58 seviyesinde yer alsada kredi notu yeterli olan müşterileri için kampanyalı kredi ürünü kapsamında 10 yıl vadeye kadar %0.99 faizle kredi kullandırıyor.

TEB Konut Kredisi Hesaplama

TEB’den kampanya dahilinde 100.000 TL tutarlı kredi için 10 yıl vade üzerinden konut kredisi hesaplama yapıldığında kredinin aylık taksit tutarları 1.427 TL oluyor. Kredinin masraflar dahil şekilde toplam geri ödemesi de 171.250 TL’ ye karşılık geliyor.

Kaynak: KrediPazari