Tıp Bayramına Özel Konut Kampanyası

14/03/2018

Ondörtüç Pendik konutlarından sahip olmak isteyen sağlık çalışanları için mümkün olan her türlü kolaylığın sunulduğunu belirten İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, bütün dairelerin dış cephe kaplamalarının tamamlandığını, örnek dairelerin tamamen bitirildiğini ve anahtar teslimi için geri sayımın başlatıldığını ifade etti

İstanbul ilinin Anadolu Yakası’nda bulunan bölgenin en hızlı gelişen yerlerinden bir tanesi konumunda olan Pendik’te, İnsay Yapı’nın geliştirdiği önemli projelerden bir tanesi Ondörtüç Pendik konutları, 14 Mart Tıp Bayramı’na özel bir kampanya ile sağlık çalışanlarını için cazip fırsatlar sunduğunu açıkladı.

Ondörtüç Pendik, konumu itibari ile bir çok özel hastaneye yakın ve Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne ise sadece 3 dakikalık bir yürüme mesafesinde. Düzenlenen 14 Mart Tıp Kampanyası ile beraber, sağlık çalışanları, yapacakları konut alımlarında yüzde 3 oranında bir indirim şansına sahip oluyor.

Mümkün Olan Her Türlü Kolaylık Sunuluyor

Ondörtüç Pendik konutlarından bir tanesine sahip olmak isteyen sağlık çalışanları için mümkün olan her türlü kolaylığın sunulduğunu belirten İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, bütün dairelerin dış cephe kaplamalarının tamamlandığını, örnek dairelerin tamamen bitirildiğini ve anahtar teslimi için geri sayımın başlatıldığını ifade etti.

Ondörtüç Pendik projesinin bir çok özel sağlık kuruluşuna yakın olduğunu ve Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne 3 dakikalık bir yürüme mesafesinde konumlandığını belirten Çulhalık, Ondörtüç Pendik’in her tarafının sağlık kuruluşları ile dolu olduğunu hatırlattı. Bu çerçevede, büyük bir emek ile yorulmaksızın çalışan sağlık personellerine verilen değerin bir simgesi olarak 14 Mart Tıp Bayramı’na özel olarak düzenledikleri kampanyayı hayata geçirdiklerini vurgulayan Çulhalık, Ondörtüç Pendik projesi kapsamında belirlenen hedef kitlesinin, hemşiresinden doktoruna kadar bütün tıp personelleri olduğunu ifade etti.

Yaptıkları projenin isminden de ilham aldıklarını ifade eden Çulhalık, bu sebep ile 3’üncü ayın 14’üncü gününde Ondörtüç evleri için yüzde 3 oranında bir indirim sağlayan Tıp bayramı kampanyasını geliştirdiklerini ve kampanya dahilinde bütün sağlık çalışanlarına, hem peşin olarak gerçekleşecek olan ödemelerde hem de vadeli yapılacak ödemelerde, yüzde 3 oranında bir indirim uyguladıklarını söyledi.

3 Farklı Konut Tipi

Ondörtüç Pendik, proje kapsamında 3 farklı konut tipini bünyesinde barındırıyor. Bu konut tipleri, 1+1, 2+1 veya 3+1 seçenekleri ile alıcılara sunuluyor. Ondörtüç Pendik, 9 bin metrekarelik bir alanın üzerine kuruluyor ve 242 adet konut ile birlikte 21 ticari birime de ev sahipliği yapıyor. Dairelerin büyüklükleri ise 68 metrekare ile 146 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Kaynak: Emlak 365