TOKİ Bingöl ve Kütahya’daki Projesi İçin Yarın İhaleye Çıkıyor

06/08/2018

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, (TOKİ) 2023 hedefi olan 1.200.000 konut üretimi için nefes almadan çalışıyor. TOKİ, Bingöl ve Kütahya konut projeleri için yarın ihaleye çıkıyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 2023 hedefi olan 1 milyon 200 konut üretimi için nefes almadan çalışıyor. Bingöl ve Kütahya’da yeni nitelikli sosyal konut projesi üreterek dar gelirli aileleri ev sahibi yapmak üzere çalışmalar yürüten TOKİ, yarın bu iki ildeki projesi için ihaleye çıkacak.

Kütahya ve Bingöl’e TOKİ’den Yeni Proje

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 2023 hedefi olan 1 milyon 200 bin konut üretimi doğrultusundaki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Şimdilerde Kütahya ve Bingöl’de konut projesi hayata geçirmeye hazırlanan TOKİ, bu projeler için yarın ihaleye çıkacak. B

ingöl Projesi İhalesi Yarın 14:30’da

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl’de hayata geçirmek istediği nitelikli sosyal konut projesini Karlıova ilçesi, Yeşilyurt Mahallesi’nde inşa edecek. Proje kapsamında toplamda 130 adet konut üretimi gerçekleştirecek olan TOKİ, konutların yanı sıra bir adet ticaret merkezine ve bir adet camiye yer verecek. Bunun ile beraber proje kapsamında altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları da gerçekleştirilecek. Açık artırma usulü ile gerçekleştirilecek olan bu ihaleye 6 Ağustos 2018 Pazartesi günü, öğleden sonra saat 2:30’da çıkılacak.

Kütahya Projesi İhalesi Yarın 14:00’da

Öte yandan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde de yeni bir konut projesi inşa edecek. Toplamda 126 adet konuta yer verilecek olan projede ayrıca bir adet camii de inşa edilecek. Bunun ile beraber proje kapsamında altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları da gerçekleştirilecek Bingöl projesinde olduğu üzere Kütahya projesi için de açık artırma usulü tercih edilecek olan ihale, 6 Ağustos 2018 Pazartesi günü öğleden sonra saat 2’de gerçekleştirilecek.

Kaynak: gayrimenkuleks