TOKİ Erken Borç Ödeme Kampanyasında Son Gün

18/04/2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) erken borç ödeme kampanyasında son güne girildi. %22 indirimden yararlanmak isteyen vatandaşların ödemelerini gün içinde yapması gerekiyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına indirim kampanyası düzenlendi. 23 Mart’ta başlayan kampanya aktif halde devam ediyor. Kampanya kapsamında %22 indirim fırsatı sunuluyor.

210.000 konut ve işyeri alıcısını kapsayan %22 indirim kampanyasından bütün borç bakiyesini kapatamayacak vatandaşlar da yararlanabiliyor. Borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlar borç bakiyesinin %25’inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde %22 indirim kampanyasından faydalanabiliyor.

Kampanyada Son Gün

Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarının gün içinde Ziraat Bankası ve HalkBank’a başvuruda bulunabilecek. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacak.

Konut Kredisi ile Ödenebiliyor

Kampanyadan faydalanmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarının Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalamış oldukları Ziraat Bankası ya da Halkbank’tan konut kredisi kullanmak sureti ile de borcunu kapatabilecek.

Kaynak: KrediPazarı