TOKİ Manisa Akgedik Kura Çekimi

16/07/2018

Manisa Akgedik kura çekimi sonuçları açıklanıyor. TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik projesi için 2+1 daire ve 3+1 daire hak sahipleri için kura çekilişi yapılıyor.

Kira öder gibi konut sahibi olmak isteyen kişilerin umudu olmaya devam eden TOKİ Manisa Akgedik konut projesi ile 1500 kişiyi konut sahibi yapmaya hazırlanıyor. Yunusemre Belediyesi TOKİ başvuruları işlemlerini tamamlarken sıra kura çekilişi sonuçları ile hak sahiplerini belirlemeye geldi.

Manisa TOKİ Kura Sonuçları Ne Zaman Çekilecek?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından gerçekleştirilen Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında üretilen 438 adet 2+1 daire için hak sahibi belirleme kurası bugün yapılıyor.

Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında üretilen 1.062 adet 3+1 daire tipi için ise kura çekilişi 17 Temmuz 2018 tarihinde yani yarın saat 11.00 itibariyle yapılacak.

Manisa Akgedik TOKİ Kura Çekilişi Nerede Yapılacak?

Manisa Akgedik TOKİ Kura çekimi bugün saat 11.00 itibariyle Atatürk Spor Salonu içerisinde düzenlenecek olan tören ile yapılacak. Düzenlenecek olan törene Manisa Akgedik TOKİ evleri için başvuruda bulunan kişilerin yanı sıra aile dostları ve akrabaları da katılabilecek. Noter huzurunda açıklanacak olan Manisa TOKİ Akgedik kura çekimi sonuçları kurumun internet sitesi üzerinden ilan edilecek.

Kaynak: emlak365